Вторник 19, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / Няма конкретна заплаха за страната ни

Няма конкретна заплаха за страната ни

Няма конкретна заплаха за България след атентатите от снощи в Манчестър, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.
Той обясни, че за територията на страната остава най ниският код за тревога - зелен. Службите обаче ще са с повишено внимание като ще е засилен контролът най-вече по транспортните възли, обясни Маринов.
Той добави, че за празника утре са планирани множество мероприятия, като охраната им била планирана преди това и няма да има допълнителни мерки за сигурност.

По-рано министърът на вътрешните работи Валентин Радев обяви, че свика национален оперативен щаб в МВР след нападението в Манчестър. Заседанието цели да оцени обстановката у нас и да се реши дали трябва да се повишат мерките за сигурност на стратегически обекти като летища, гари и пристанища. Вътрешният министър уточни, че към момента няма пряка заплаха за страната ни.

Вижте още

Добра новина за дамите, които обичат да се гримират

За всички дами, които сутрин отделят време да се гримират, има добра новина - така те изглеждат по-млади, съобщи в. "Дейли мейл".Френски учени изследваха как ли....

Добави Коментар

CAPTCHA