Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Няма конкретна заплаха за страната ни

Няма конкретна заплаха за страната ни

Няма конкретна заплаха за България след атентатите от снощи в Манчестър, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.
Той обясни, че за територията на страната остава най ниският код за тревога - зелен. Службите обаче ще са с повишено внимание като ще е засилен контролът най-вече по транспортните възли, обясни Маринов.
Той добави, че за празника утре са планирани множество мероприятия, като охраната им била планирана преди това и няма да има допълнителни мерки за сигурност.

По-рано министърът на вътрешните работи Валентин Радев обяви, че свика национален оперативен щаб в МВР след нападението в Манчестър. Заседанието цели да оцени обстановката у нас и да се реши дали трябва да се повишат мерките за сигурност на стратегически обекти като летища, гари и пристанища. Вътрешният министър уточни, че към момента няма пряка заплаха за страната ни.

Вижте още

Гурбетчията Георги е загиналият на

Връщал се от оранжериите си, участъкът е прав, колата се движила без контрол. Нищо не може да възпита шофьорите и тази сутрин полицаите в града арестуваха водач с ....

Добави Коментар

CAPTCHA