Събота 20, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Някой трябва да го каже: Дами, това не е модерно от години!

Някой трябва да го каже: Дами, това не е модерно от години!

Години след като модната тенденция в снимките „дъкфейс“ залезе, в България това течение дълбоко е пуснало корени и почти се превърна във вреден навик. Във всяко кафене и дискотека могат да бъдат видени дами на всякаква възраст, които при вида на снимащ телефон почти автоматично свиват устни.селфи дъкфейс
Gettyimages

През 2010 г. един от най-големите сайтове за запознанства в света направи проучване, което целеше да установи кой тип физиономии на снимките привличат най-много лични съобщения. Тогава се оказа, че най-подходящото изражение е придобилият международна слава „дъкфейс“. Специалистите посочиха, че той е по-успешен дори и от усмивка.

След около три години тенденцията залезе, като отстъпи на „рибешката физиономия“ - небрежно и непринудено отворена уста. Световните знаменитости често могат да бъдат засечени да позират с нацупени устни, но в повечето случаи се долавя чувство за хумор и ирония.

Днес на почит се връщат снимките, които показват идентичност, емоция, живец. А проучванията са категорични – дами, мъжете се дразнят от физиономии от типа „патешка човка“.

Вижте още

Момченце на един месец е пострадало при катастрофа в района на с. Градево, детето е транспортирано в УМБАЛСМ „Пирогов“

На 24 юли 2017г. около 16:05 часа в района на с. Градево, лек автомобил „Форд Фокус“ с 31-годишен водач от град Сандански излиза в дясно от платното за движение и се удря ....

Добави Коментар

CAPTCHA