Сряда 21, Ноември 2018
Горещи Новини
Начало / Ново Audi чака ловците на съкровища в Банско

Ново Audi чака ловците на съкровища в Банско

Нов лек автомобил Audi ще може да си спечели един от участниците в поредното издание на играта „Ловци на съкровища“ на 16-ти декември на старта на ски сезона в курорта Банско. Ключовете за возилото ще бъдат заровени в снега заедно с още много други приятни изненади за всички, които ще се включат в атрактивната игра.

Поредната голяма звезда, която идва в Пирин планина, е спускач №1 на Италия за всички времена - Кристиян Гедина. Той и 5-кратният носител на Световната купа - Марк Жирардели, ще имат свои отбори, които ще се състезават във „Влез в отбора на шампиона“.

40 късметлии ще могат да попълнят тимовете на звездите. Регистрацията вече върви на сайта на курорта, а и в деня на откриването също ще може да се правят записвания.

Тази година има и нова игра - „Открий златото в лифта“, която ще зарадва 250 човека със златни монети и други награди.

Михаела Филева ще изнесе концерт за феновете на Бъндеришка поляна, край писта „Алберто Томба”, на която ще е ски шоуто. Водещ на програмата ще е Део.

Тържественото откриване ще е в 18 часа на площада в Банско с официалните гости, Гедина и Жирардели. След това ще има концерт на Анелия и тържествена заря.

Вижте още

Скандалните теории на един руски учен

Античност не е имало, Христос бил роден на Крим, а руският род бил ментор и освободител на целия западен свят - тези и други теории на един руски учен стъписват екс....

Добави Коментар

CAPTCHA