Понеделник 22, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Ново кухненско оборудване за Домашен социален патронаж в Петрич

Ново кухненско оборудване за Домашен социален патронаж в Петрич

Социалният проект се реализира  с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила" и съфинансиране от Община Петрич. Стойността на проекта е 24 687,42 лв. с ДДС, от които 22 218,68 лв. идват от фонд „Социална закрила", а сумата от 2 468,74 лв. собствени средства на Община Петрич.  Основната цел на проекта е да се повиши качеството на предлаганите социални услуги от Домашен социален патронаж гр. Петрич, чрез подобряване и модернизиране приоритетно на материалната база. Освен това ще се осигурят по-добри и безопасни условия за работа на заетите в звеното. 
Домашен социален патронаж Петрич обслужва 300 социално слаби лица и самотно живеещи пенсионери. Дейността му е свързана също с осигуряването на храната за болницата , за част от детските градини и ца дневните центрове „Слънце и „Надежда". Изхранват се допълнително и 70 души по проект „Осигуряване на топъл обяд в Община Петрич". 

Вижте още

Разгадаха мъжката любов към дамските задни части

Въпросът дали харесват повече дамските гърди или задни части често се задава на мъжете.За мъжкото предпочитание към "благородното продължение на гръб....

Добави Коментар

CAPTCHA