Събота 23, Февруари 2019
Горещи Новини
Начало / Ново кухненско оборудване за Домашен социален патронаж в Петрич

Ново кухненско оборудване за Домашен социален патронаж в Петрич

Социалният проект се реализира  с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила" и съфинансиране от Община Петрич. Стойността на проекта е 24 687,42 лв. с ДДС, от които 22 218,68 лв. идват от фонд „Социална закрила", а сумата от 2 468,74 лв. собствени средства на Община Петрич.  Основната цел на проекта е да се повиши качеството на предлаганите социални услуги от Домашен социален патронаж гр. Петрич, чрез подобряване и модернизиране приоритетно на материалната база. Освен това ще се осигурят по-добри и безопасни условия за работа на заетите в звеното. 
Домашен социален патронаж Петрич обслужва 300 социално слаби лица и самотно живеещи пенсионери. Дейността му е свързана също с осигуряването на храната за болницата , за част от детските градини и ца дневните центрове „Слънце и „Надежда". Изхранват се допълнително и 70 души по проект „Осигуряване на топъл обяд в Община Петрич". 

Вижте още

Петте най-скандални жени в историята

Не само мъжете могат да бъдат скандални и провокативни. Има жени, които са останали в историята с бурния си нрав и шокиращи скандали. В много случаи те са играли ос....

Добави Коментар

CAPTCHA