Понеделник 19, Август 2019
Горещи Новини
Начало / На 7 декември в Разлог грейват коледните светлини!

На 7 декември в Разлог грейват коледните светлини!

Кметът на Община Разлог ще запали светлините на коледното дръвче в центъра на града на 7 декември.

Тържеството за запалването на светлините ще започне в 17.30 часа, а малки и големи ще могат да се насладят на интересната коледна постановка „Коледари-сурвакари“ на Общински куклен театър-Благоевград.

Заедно с коледното дръвче, празнични светлини ще огреят и улиците и центъра на гр. Разлог. Хиляди лампички, светещи гирлянди, светлинни пана с коледни мотиви ще придадат още по-голямо празнично настроение на жителите и гостите на град Разлог.

На 1 декември от 18.30 ч. в салона на читалището в Разлог ще се проведе Коледен концерт. В него ще вземат участие „Огражденска четворка“ , Танцов ансамбъл „Перун“ и Танцов клуб „Рилска самодива“. На 14 декември от 16.30 часа в Многофункционалната зала на читалището ще се проведе детски коледен концерт и посрещане на Дядо Коледа.

Един от най-дългочаканите моменти през годината в Разлог е Новогодишният кукерски карнавал. Той се провежда на 1 януари, а началния час е 10.30 ч. В него ще вземат участие всичките седем квартала на град Разлог, които ще представят обичая по гонене на злите сили.

С настъпването на новата година във всеки човек заживява надеждата за новото по-добро начало, вярата в бъдещите дни и желанието да ги изживеем заедно, щастливо и мирно. Именно затова 1 януари е толкова важен за жителите на Разлог-този ден дава възможност на всеки да се откъсне от лошото и да продължи през Новата година зареден с доброта и сила за постигане на мечтите.

Вижте още

С 47,66 % подкрепа ГЕРБ срази опонентите в Петрич на евроизборите

Победата на партия ГЕРБ в петричко надвишава средния за страната процент, регистриран на вота в неделя за Европейски парламент. Активността на тези избори в общ....

Добави Коментар

CAPTCHA