Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Насила омъжена пакистанка уби 13 души с отровно мляко

Насила омъжена пакистанка уби 13 души с отровно мляко

Насила омъжена пакистанка бе арестувана за убийството на 13 души, на които дала отровено мляко, предназначено за съпруга й, предаде Франс прес.

Асия Биби била омъжена против волята си през септември в село Валвати в централната провинция Пенджаб. Тя признала, че е сипала отрова в млякото на съпруга си, съобщи говорител на местната полиция.


Мъжът й обаче не изпил млякото, което било използвано за приготвяне на местния айран ласси. 13 души починали, включително съпругът, а други 14 са приети в болница. Арестувани са и един мъж и леля му по обвинение в съучастничество.

Смята се, че мъжът бил таен любовник на Биби, а леля му е предложила убийството. Принудителните бракове, включително на малолетни, са често срещани в Пакистан, особено в бедните селски райони на страната, където всяка година са убивани стотици жени в "престъпления на честта", отбелязва АФП.

Вижте още

5 маркетингови трика на летищата по света

Дейността на пътниците по летищата се свежда до три основни неща: заминаване, пристигане и чакане. Пътуващите са разнородна група с немалко средства у себе си и ч....

Добави Коментар

CAPTCHA