Неделя 21, Юли 2019
Горещи Новини
Начало / Надежда Радева: Очаквайте на 17 септември първата ми книга

Надежда Радева: Очаквайте на 17 септември първата ми книга

На 17 септември ще бъде пусната в продажба първата ми книга ,,Кошмарът’’. Можете да си я закупите от официалният ми сайт www.npradeva.com . Всеки който иска да се сдобие с книга с автограф може да се абонира за бюлетина в сайта ми, за да има по-голяма вероятност да си купи една от първите 200 бройки, които са подписани от мен. Ще изпратя имейл на абонираните малко преди всички останали да разберат.

Избрах 17 септември, не само защото ми харесва това число, но и защото тогава имам имен ден! Няма нищо по-хубаво от това да съчетая този празник със постигането на 6 годишната ми мечта. Можете да следите в фейсбук групата ми NPRadeva, където ще споделя събития в кои градове ще има представяне на книгатa. Ще работя с Eконт и те ще имат грижата за точното изпълнение на поръчките, защото аз пряко няма да участвам в този процес.

Много се радвам, че имам възможността да предоставя първото си произведение по най-добрия начин на всички вас. Когато настъпи датата ще се убедите колко много старание съм вложила в този процес, заедно с целия ми екип. Спонсорът избра да остане анонимен. Надявам се всички останете доволни от книгата и нямам търпение до настъпването на датата! Обещавам, че няма да ви разочаровам.  

 

03.10- Велико Търново- Клуб Седем

04.10- Русе- Регионална библиотека във фоайето на втория етаж от 17:30

Ако имате идея кои други градове да посетя можете да ми пишете на лично! 

Вижте още

Белият дом с нови правила за визите

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп въвежда нови изисквания за издаването на визи за гражданите на шест мюсюлмански страни и бежа....

Добави Коментар

CAPTCHA