Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / НДК пуска собствена онлайн система за продажба на билети

НДК пуска собствена онлайн система за продажба на билети

Националният дворец на културата (НДК) пуска собствена система за онлайн продажба на билети. Тя ще се осъществява през официалния сайт на Двореца, откъдето ще могат да се купуват пропуски за всички събития от календара.

Електронната система изисква регистрация с имейл и парола. Когато сте се сдобили с акаунт, можете да използвате системата - заявявате събитие, дата, час и изпращате заявката.

Пускането на системата за онлайн продажба ще се реализира на два етапа. В момента на страницата могат да се купят онлайн билети за събитията в Зала 1. В следващия месец това ще е възможно и за всички останали пространства в НДК, сред които Театър "Азарян", ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, кино „Люмиер Лидл”.

На първия етап от внедряването системата ще функционира като система за онлайн резервации. Така зрителите ще могат дистанционно да запазват билет, който до определен срок ще получат на касите на Билетен център-НДК или чрез куриер. На следващия етап от внедряването системата за онлайн резервации ще се трансформира в система за директни онлайн продажби.

По този начин НДК цели да подобри предлаганите услуги на публиката и се обръща специално към активната млада аудитория, категорични са от мениджмънта на Двореца.

Едно от първите събития, продуцирани от НДК, за които има вече онлайн резервация на билети, е Киномания. На сайта на НДК и през сайта на Киномания могат да се запазват билети за някои заглавия от филмовата панорама. 

Интернет платформата ще започне да функционира и за всички кина от програмата на Киномания –  „Люмиер Лидл“, зала 1, „Дом на киното“, „Одеон“, „Културен център G8“, „EuroCinema“ и „Френски институт“.

Вижте още

Приеха законови промени за поддръжката на граничната ограда

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за обществените поръчки, предложени от ГЕРБ и Обединените патриоти.   Идеята предвижда ремонтът и по....

Добави Коментар

CAPTCHA