Четвъртък 22, Март 2018
Горещи Новини
Начало / Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и превозващ хляб, катастрофира тази сутрин на АМ "Струма" край град Кочериново, леко е пострадал водачът му, който заспал.

Сигналът за пътния инцидент е подаден към 6.00 ч. тази сутрин. Малко преди излизането от автомагистралата в посока Благоевград и Рилския манастир микробусът се отклонява надясно и пада в крайпътната канавка. След което се блъска с предната част в указателна табела. Микробусът превозва хляб в посока Благоевград.

В МБАЛ-Благоевград е приет шофьорът, който е на около 25 години и не е пострадал тежко. При удара е повредена указателната табела. Движението по автомагистралата не е затруднено, причините за произшествието се изясняват, но водачът най-вероятно е заспал по време на движение.

Касетите с хляб са се разпилели край пътя. За последните три месеца при катастрофи в този участък на ЛОТ-2 от АМ „Струма” последователно бяха разпилени товари от риба, бира и мляко. /БГНЕС

Вижте още

В Левски отхвърлили 50 потенциални трансфера

Над 50 потенциални нови попълнения са били предложени на гранда Левски, пише "Меридиан мач"."На този етап трудно може да се намерят свободни или евтини класни играч....

Добави Коментар

CAPTCHA