Вторник 19, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и превозващ хляб, катастрофира тази сутрин на АМ "Струма" край град Кочериново, леко е пострадал водачът му, който заспал.

Сигналът за пътния инцидент е подаден към 6.00 ч. тази сутрин. Малко преди излизането от автомагистралата в посока Благоевград и Рилския манастир микробусът се отклонява надясно и пада в крайпътната канавка. След което се блъска с предната част в указателна табела. Микробусът превозва хляб в посока Благоевград.

В МБАЛ-Благоевград е приет шофьорът, който е на около 25 години и не е пострадал тежко. При удара е повредена указателната табела. Движението по автомагистралата не е затруднено, причините за произшествието се изясняват, но водачът най-вероятно е заспал по време на движение.

Касетите с хляб са се разпилели край пътя. За последните три месеца при катастрофи в този участък на ЛОТ-2 от АМ „Струма” последователно бяха разпилени товари от риба, бира и мляко. /БГНЕС

Вижте още

Хора на Корнелия Нинова събират платени протестъри срещу Фандъкова - пазарят цели агитки срещу 30 лева на калпак

Платен протест срещу столичната власт и кметицата Йорданка Фандъкова стягали от БСП и този уикенд. Затова алармира читател на ПИК, пазарен да намери достатъчно м....

Добави Коментар

CAPTCHA