Сряда 19, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус превозващ хляб катастрофира тази сутрин на АМ

Микробус "Мерцедес" с пазарджишка регистрация и превозващ хляб, катастрофира тази сутрин на АМ "Струма" край град Кочериново, леко е пострадал водачът му, който заспал.

Сигналът за пътния инцидент е подаден към 6.00 ч. тази сутрин. Малко преди излизането от автомагистралата в посока Благоевград и Рилския манастир микробусът се отклонява надясно и пада в крайпътната канавка. След което се блъска с предната част в указателна табела. Микробусът превозва хляб в посока Благоевград.

В МБАЛ-Благоевград е приет шофьорът, който е на около 25 години и не е пострадал тежко. При удара е повредена указателната табела. Движението по автомагистралата не е затруднено, причините за произшествието се изясняват, но водачът най-вероятно е заспал по време на движение.

Касетите с хляб са се разпилели край пътя. За последните три месеца при катастрофи в този участък на ЛОТ-2 от АМ „Струма” последователно бяха разпилени товари от риба, бира и мляко. /БГНЕС

Вижте още

Полицаи от Сандански иззеха фалшиви спортни стоки

Прибраха 23 спортни екипа, девет долнища и три чифта маратонкиПолицаи от Сандански иззеха фалшиви спортни стоки. Вчера, при акция за противодействие на съхранени....

Добави Коментар

CAPTCHA