Събота 24, Февруари 2018
Горещи Новини
Начало / Любовник уби по-възрастната си изгора в Лесново и измисли пъклен план, за да заблуди близките ѝ

Любовник уби по-възрастната си изгора в Лесново и измисли пъклен план, за да заблуди близките ѝ

38-годишен мъж уби по-възрастната си любовница. Кървавата драма се е разиграла в софийското село Лесново, съобщиха от прокуратурата. 

На 23 ноември в полицейското управление в Елин Пелин е получен сигнал за изчезнала жена от селото. Близките на 50-годишната А.Ц. заявили, че след 13 ноември от телефонния й номер получили няколко текстови съобщения с информация, че се намира "в болница в Пазарджик“. Те безуспешно се опитвали да се свържат с нея.    

Криминалистите от Елин Пелин открили безжизненото тяло на жената в дома й в Лесново. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е бил установен извършителят на убийството – 38-годишният С.Р., с когото жената живеела на семейни начала. Мъжът е задържан, а Софийската окръжна прокуратура му е повдигнала обвинение за умишлено убийство.  

На 1 декември с постановление на наблюдаващия прокурор, обвиняемият е бил задържан за срок до 72 часа. Понастоящем, след одобрено от съда искане на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“, мъжът се намира в ареста.  Разследването по случая продължава. От държавното обвинение не съобщават защо се е стигнало до жестокото престъпление. 

Вижте още

НДК пуска собствена онлайн система за продажба на билети

Националният дворец на културата (НДК) пуска собствена система за онлайн продажба на билети. Тя ще се осъществява през официалния сайт на Двореца, откъде....

Добави Коментар

CAPTCHA