Понеделник 15, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Любовник уби по-възрастната си изгора в Лесново и измисли пъклен план, за да заблуди близките ѝ

Любовник уби по-възрастната си изгора в Лесново и измисли пъклен план, за да заблуди близките ѝ

38-годишен мъж уби по-възрастната си любовница. Кървавата драма се е разиграла в софийското село Лесново, съобщиха от прокуратурата. 

На 23 ноември в полицейското управление в Елин Пелин е получен сигнал за изчезнала жена от селото. Близките на 50-годишната А.Ц. заявили, че след 13 ноември от телефонния й номер получили няколко текстови съобщения с информация, че се намира "в болница в Пазарджик“. Те безуспешно се опитвали да се свържат с нея.    

Криминалистите от Елин Пелин открили безжизненото тяло на жената в дома й в Лесново. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е бил установен извършителят на убийството – 38-годишният С.Р., с когото жената живеела на семейни начала. Мъжът е задържан, а Софийската окръжна прокуратура му е повдигнала обвинение за умишлено убийство.  

На 1 декември с постановление на наблюдаващия прокурор, обвиняемият е бил задържан за срок до 72 часа. Понастоящем, след одобрено от съда искане на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“, мъжът се намира в ареста.  Разследването по случая продължава. От държавното обвинение не съобщават защо се е стигнало до жестокото престъпление. 

Вижте още

Съдят фермер, нападнал кмета на якорудско село с тояга

Мъж, нападнал и заплашил кметът на якорудското село Бел Камен, е изправен на подсъдимата скамейка. Районна прокуратура-Разлог вече е внесла обвинителе....

Добави Коментар

CAPTCHA