Понеделник 25, Март 2019
Горещи Новини
Начало / Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Планетата на любовта – Венера, ще се премести в знака на зодия Рак и ще остане там до 25 август. В резултат на това може да усетите повече сантименталност в любовта. Може да се влюбите в някого, който споделя вашите интереси. Други ще се сближат повече с половинката си и ще правят планове за бъдещето. Какво ви очаква според зодията ви, може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Уран ще се превърне в ретрограден в знака на Овен, помагайки на вашия любовен живот по необичаен начин. Ще постъпвате в любовта не така, както ви се иска, а така, както е най-правилно за вас. След четвъртък и чак до 2 януари 2018 година, Уран ще позволи да създадете по-здраво партньорство в любовта.

Телец

Говоренето за любов, мисленето за любов и взимането на решения в тази посока ще са на дневен ред. Венера ще се премести във вашия сектор на комуникациите и ще се за държи така до 25 август. В резултат на това ще имате две неща в ума си –любов и пари. Възможно е с половинката да сте решили да пътувате. Предстоят ви романтични мигове.

Близнаци

До 25 август обвързаните представители на зодията ще обсъждат въпроси свързани с финанси. Ако се чувствате несигурни по отношение на пари, половинката ще ви повдигне духа. Той или тя ще ви напомни, че имате много таланти и че сте повече от способни, за да ги развиете. Повишаването на доверието ще направи чудеса с връзката ви.

Рак

Планетата на любовта Венера ще се премести във вашия знак и ще ви даде допълнителни възможности за привличане на обожатели. Може да направите няколко минимални промени по външния си вид и да се отдадете на повече социални контакти.
Каквото и да правите, със сигурност ще се почувствате и ще изглеждате по-привлекателно. Това води до допълнителна увереност и нови обожатели.


Лъв

Ако ко
пнеете за някого, с когото знаете, че не може да бъдете, следващите няколко седмици може да са допълнително разочароващи за вас. До 25 август или ще се заблуждавате, или ще намерите начин да се освободите от тази нездравословна и нежелана любов. Отдайте се на повече релакс, приятни терапии, които ще ви помогнат да се справите емоционално със ситуацията.

Дева

Раздви
жване в социалния живот ще има за родените под знака на зодия Дева. От понеделник до 25 август, срещите с приятели, забавленията ще ви носят повече удоволствие. Потенциалът за нови любовни емоции също ще се повиши, възможно е ваш приятел да ви съдейства по отношение на любовта или да разкрие своята към вас.

Везни

В четвъртък Уран, планетата на неочакваното поведение и изненадващите събития, ще заеме ретроградна позиция в сектора на връзките ви и ще остане така до 2 януари 2018 г. Това ще ви помогне да се прегрупирате като двойка, тъй като вашият партньор вероятно ще стане по-малко капризен. Всъщност той или тя, може да покаже по-голям интерес към стабилизирането на връзката ви, но само при условие, че успеете да запазите искрата помежду ви.

Скорпион

Венера ще прем
ине в 9-и дом, което ще предизвика разширяване на границите на въображението. Ще се задържи там до 25 август. Ако сте обвързани, вие ще се интересувате от разширяване на хоризонтите на вашето партньорство. Това може да бъде постигнато чрез пътувания, дълбоки разговори.
Необвързаните Скорпиони ще се радват на повече внимание от противоположния пол. Искате да се учите от любовта и ще успеете.

Стрелец

До 25 август обвързаните представители на зодията ще успеят да постигнат повече интимност във взаимоотношенията си. Ако сте искали да задълбочите вашите физически или духовни аспекти от вашата връзка, сега е моментът да се отдадете на това без страх.
Вашият партньор може да е по-склонен да разкрие уязвимостите си, за да изгради доверие, което е важно за една силна любовна връзка. Вие от своя страна, ще се почувствате по-безопасно, разкривайки своите слабости.

Козирог

Вашият любовен живот е напът да получи космическа подкрепа до 25 август. Венера ще окаже влияние на вашия сектор на взаимоотношенията. Това събитие веднъж годишно има властта да изглажда всякакви „неравности“, които в момента могат да попречат на вас и партньора ви да постигнете романтично блаженство.
Някои от вас може да заживеят заедно или да получат предложение за брак. Ако скоро сте се запознали с някого или срещнете нова личност през тази седмица, това може да доведе до по-сериозен ангажимент.

Водолей

Вие и вашият любим човек може да решите, че е време да обърнете повече внимание на здравето си. От тази седмица може да забележите голям напредък в постигането на тази цел, ако гледате в една посока. Като цяло обвързаните Водолеи ги очаква спокойна и приятна седмица в любовта.

Риби

Вашият любовен живот ще бъде глътка чист въздух. Венера ще се намеси във вашия сектор на романтиката, правейки любовта по-сладка от всякога. Ако сте необвързани, не забравяйте да отделите нужното внимание на социалния си живот. Възможно е да срещнете специален човек, който да плени сърцето ви.


Вижте още

Петрич влиза в определените туристически възли между България и Македония

От Благоевградска област това са „възлите“ Благоевград, Банско, Гоце Делчев, Петрич и Струма, а от Югоизточен планов район (Македония) – „възлите“ Струмица, Нов....

Добави Коментар

CAPTCHA