Лицето издава тайни за сексуалния живот
Неделя 19, Август 2018
Горещи Новини
Начало / Лицето издава тайни за сексуалния живот

Лицето издава тайни за сексуалния живот

Дори и да не ви се вярва, взирайки се в лицето на даден човек, можете да отгатнете дали той е шампион по секс, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от канадско изследване.

Авторите му от университета Ниписинг са открили зависимост между формата на човешкото лице и сексуалния живот на притежателя му.

За целите на проучването специалистите са анализирали пропорциите между лицевите широчина и дължина на 145 мъже и жени, които по време на изследването са имали романтична връзка.

Учените са установили, че представителите и на двата пола с по-кръгли и широки лица имат по-високо либидо и правят повече секс в сравнение с мъжете и жените с по-дълги и тесни лица.

Изследователите обясняват тази зависимост с колебания в хормоналните нива в периоди на развитие като пубертета, които могат да повлияят върху формата на лицето и сексуалното желание. 

Вижте още

Откриха 19 костенурки от защитен вид в частен имот в Микрево

Полицията откри защитен вид костенурки в частен имот в село Микрево, Община Струмяни.На 2 юли, при извършена проверка в жилищния имот униформените служители по....

Добави Коментар

CAPTCHA