Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Кубрат Пулев: Битката с Джошуа е въпрос на време

Кубрат Пулев: Битката с Джошуа е въпрос на време

Българският боксьор Кубрат Пулев обяви, че решението, което е взел - да се откаже от двубоя с Антъни Джошуа, не е било никак лесно. Той все пак има надежда, че един ден ще се изправи срещу него в битка за световната титла.

"Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа за  световната титла ви е изненадала. Не ми бе лесно да взема това решение. Знам, че на мое място почти всеки друг би избрал да се качи на ринга в Кардиф въпреки всичко и да прибере няколко милиона. Всеки друг, но не и аз! В моя живот и в моя свят не всичко е пари", написа българинът в профила си в социалната мрежа Facebook.

Той обясни, че се е научил да влиза в битка, за да я печели. "Разбрал съм, че независимо от превратностите на живота човек не бива да не изневерява на своите убеждения", продължава Пулев.

Боксьорът отбелязва още, че остава още по-жаден за тази битка. "Смятам, че е само въпрос на време. Именно подобни предизвикателства карат сърцето ми да бие силно и да усещам, че съм истински жив. В период на една седмица опитахме да всичко, за да оздравим контузията, но всяко нещо си иска своето", пише Кубрат.

Според него контузията е знак "и щом така Бог е решил, значи така е трябвало да стане". Боксьорът е категоричен, че няма да предаде принципите си и ще продължава да бъде себе си. "Няколко милиона няма да ме направят нито по-богат, нито по-щастлив. Моето богатство е безрезервната обич на българския народ, от който винаги черпя сила и вдъхновение и който ми дава смисъл на всичко, което правя", допълва българинът.

Той благодари на всички от сърце за вярата и подкрепата и завършва с думите "Продължаваме напред!".

Вижте още

Шестима ранени при катастрофи само за ден в Пиринско

Шестима души пострадаха при две катастрофи в Пиринско. И двата пътни инцидента са предизвикани заради шофиране с превишена скорост. На 29 август около 10:20 часа ....

Добави Коментар

CAPTCHA