Понеделник 23, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Корнелия Нинова не е проверявана от прокуратурата за

Корнелия Нинова не е проверявана от прокуратурата за

Това става ясно от документ, който Десислава Атанасова показа в кулоарите на парламента

Корнелия Нинова не е била проверявана от прокуратурата за приватизацията на „Техноимпекс”. Това става ясно от документ, който депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова показа в кулоарите на парламента.

Припомняме, че преди две седмици Корнелия Нинова се съгласи веднага нейното участие в приватизацията с дружеството „Техноимпекс” да бъде проверено отново.

Управляващите са изпратили запитване до главния прокурор кога и дали Нинова е била разследвана. В писмо до Десислава Атанасова Сотир Цацаров отговорил, че за 18 години не са подавани сигнали срещу Нинова, няма проверки и образувани досъдебни производства.

„Дойде време, в което твърденията трябва да бъдат подплатени с факти“, коментира Атанасова по повод изявлението на Корнелия Нинова в интервю, че вече няколко пъти е проверявана и не възразява това да се случи отново.

Вижте още

34-годишен мъж от Благоевград е настанен в болница, след като му е нанесен побой

Около 17:08 часа на 3 юни 2017 г. в 1 Районно управление на МВР-Благоевград е получен сигнал за това, че около 17:00 часа на същата дата в района на ул. “К. и Н. Хайдукови“ в ....

Добави Коментар

CAPTCHA