Събота 25, Май 2019
Горещи Новини
Начало / Колоездачи от Разлог тръгват по пътя на римляните

Колоездачи от Разлог тръгват по пътя на римляните


Община Разлог тази година поставя началото на една традиция - състезанието “По пътя на римляните”, което е за колоездачи. Първият ден – 16 юни, е предвиден за критериум, в който участие могат да вземат само лицензирани състезатели.

Той представлява забавно колоездачно мероприятие, което е отворено за райдери от всички колоездачни дисциплини. Става въпрос за състезание, което включва въртене на обиколки по затворено трасе от градска среда за определено време или брой завъртания. 

Във втория ден – 17 юни, ще се проведе общ старт, както за професионалисти, така и за любители. Състезанието ще бъде включено и в международния UCI календар. Очаква се за него да пристигнат много елитни отбори. Участие ще вземат професионални колоездачи от различни клубове (български и чуждестранни) в няколко възрастови групи (момичета, момчета, девойки, юноши, ветерани и мъже).

Вижте още

Взривиха банкомат в Бургас

Банкомат в Бургас бе взривен и грабен, предаде Нова тв. Обирът е извършен в бургаския комплекс "Славейков", малко преди 3:00 часа тази нощ. Никой обаче не е чул взрива....

Добави Коментар

CAPTCHA