Колоездачи от Разлог тръгват по пътя на римляните
Сряда 15, Август 2018
Горещи Новини
Начало / Колоездачи от Разлог тръгват по пътя на римляните

Колоездачи от Разлог тръгват по пътя на римляните


Община Разлог тази година поставя началото на една традиция - състезанието “По пътя на римляните”, което е за колоездачи. Първият ден – 16 юни, е предвиден за критериум, в който участие могат да вземат само лицензирани състезатели.

Той представлява забавно колоездачно мероприятие, което е отворено за райдери от всички колоездачни дисциплини. Става въпрос за състезание, което включва въртене на обиколки по затворено трасе от градска среда за определено време или брой завъртания. 

Във втория ден – 17 юни, ще се проведе общ старт, както за професионалисти, така и за любители. Състезанието ще бъде включено и в международния UCI календар. Очаква се за него да пристигнат много елитни отбори. Участие ще вземат професионални колоездачи от различни клубове (български и чуждестранни) в няколко възрастови групи (момичета, момчета, девойки, юноши, ветерани и мъже).

Вижте още

Изправят пред съда шофьор, причинил смърт на пътя

Шофьор на лек автомобил, предизвикал пътно-транспортно произшествие, в което при челен сблъсък загинал водач на друга кола и пострадала пътничка, е изправен на п....

Добави Коментар

CAPTCHA