Неделя 21, Юли 2019
Горещи Новини
Начало / Кола с българска регистрация е била използвана при зрелищна кражба в Белгия

Кола с българска регистрация е била използвана при зрелищна кражба в Белгия

Автомобил с българска регистрация е бил използван от извършителите на зрелищна кражба на магазин за техника в Белгия, съобщиха местни медии.

В събота и неделя магазин на европейска верига в северната област Фландрия е бил обран два пъти. Извършителите били маскирани и използвали алуминиеви пана, за да заслепят датчиците за движение в помещението.

Те пълзели по земята, за да бъдат сигурни, че няма да бъдат засечени. В първата нощ били откраднати смартфони, а във втората - преносими компютри и таблети, на обща стойност около 45 000 евро.

Полицията е по следите на двама заподозрени, които са забелязани на записи от охранителните камери като посетители дни преди нападението.

Двамата се разходили в магазина, без да купуват нищо и това породило съмнения. Полицията призовава свидетели или хора, които може да знаят нещо за крадците, да подадат сигнал.

Вижте още

Мая Алексова: Живот в изкуство – интервю с архитект Владимир Дереджиев

През месец май, в навечерието на празника на българската просвета и култура, в нашия град архитект Владимир Дереджиев представи първата си самостоятелна изложба....

Добави Коментар

CAPTCHA