Събота 24, Февруари 2018
Горещи Новини
Начало / Кмет сбъдва най-оригиналните коледни желания

Кмет сбъдва най-оригиналните коледни желания

За пета поредна година децата на Благоевград имат възможност да споделят своите желания и мечтани подаръци с Дядо Коледа, пускайки писмата си в специална кутия. Тя е поставена под коледната елха на площад „Георги Измирлиев“ в града.

Инициативата на общината се превърна в традиция и има за цел да насърчи въображението на малките жители и да ги зарадва, сбъдвайки желания.

И тази година освен писма, в кутията малчуганите могат да пускат и свои рисунки. След края на инициативата специално назначена комисия ще отвори писмата и ще отсее най-оригиналните от тях.

Избраните единодушно от журито писма ще бъдат предоставени на кмета на община Благоевград  д-р Атанас Камбитов, който ще сбъдне съкровени детски желания.

В самите писма или на рисунките следва да бъде посочен адрес и телефон за връзка с родителите.

Практиката показва, че освен материални подаръци, децата на Благоевград молят Дядо Коледа в писмата си за мир, любов и разбирателство сред хората./kmeta.bg

Вижте още

Петрич ще строи инсталации за преработка на отпадъци със средства по ОПОС

Министърът на околната среда и водите Нено Димов и кметът на Петрич Димитър Бръчков ще подпишат договор за проектиране и изграждане на инсталации за преработка ....

Добави Коментар

CAPTCHA