Катастрофи белязаха уикенда в Югозапада
Петък 17, Август 2018
Горещи Новини
Начало / Катастрофи белязаха уикенда в Югозапада

Катастрофи белязаха уикенда в Югозапада

20 – годишен младеж от петричкото село Скрът и спътникът му оцеляха като по чудо, след като се блъснаха в крайпътен скат с автомобила си „Опел Астра”.

Около 17:55 часа на 04.02.2018 г. на мокър асфалтов път на ПП1 Е-79, близо до с. Струмяни, Т.Р. (20 г.) от с. Скрът, общ. Петрич, управлявайки лек автомобил „Опел Астра“ предприема изпреварване без да се е убедил, че има насрещно движение и при прибиране в собствената лента губи управление над автомобила, излиза отдясно извън пътното платно и се блъска в скат.

Леко ранени са двамата возещи се в автомобила, оплакващи се от болки в главата.

Същите са прегледани в МБАЛ гр. Сандански и са освободени за домашно лечение без опасност за живота.

На същата дата, около 17:50 часа на ПП1 Е-79 срещу бензиностанция „ЕКО“ гр. Кресна, А.Х. (57 г.) от гр. Благоевград, управлявайки лек автомобил „Хонда ФРВ“, губи управление над автомобила, навлиза в насрещната пътна лента, излиза вляво от пътя  и се блъска в дърво.

Ранени са водачът на автомобила – със счупен прешлен на гръбначния стълб и натъртвания в областта на гърдите и возещата се до него жена, която е със счупени две ребра  и глезен.

Настанени са в ортопедично отделение на МБАЛ гр. Благоевград, без опасност за живота.

Вижте още

Най-зловещите места в България

В България има доста страховити места, които пазят своите тайни и въпреки времето и хорските приказки, те си остават загадка.Дупката в ЦаричинаПрез 1990 го....

Добави Коментар

CAPTCHA