Петък 18, Октомври 2019
Горещи Новини
Начало / Капан за убийци на пътя! Двама благоевградчани "се спънаха" в патрули на КАТ

Капан за убийци на пътя! Двама благоевградчани "се спънаха" в патрули на КАТ

40-годишен водач на л. а „Ауди“ са задържали кюстендилски полицаи през изминалата нощ. Малко преди 3.00 ч в с. Пиперков чифлик водачът не се е подчинил на подаден сигнал със СТОП палка за спиране за проверка, застигнат е от полиците в началото на града. Направен му е тест за употреба на алкохол, дрегерът е отчел резултат 2. 38 промила алкохол в издишания въздух. Срещу 40-годишния Л. Г. от с. Невестино е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил.

Вчера в РУ Дупница е започнато бързо полицейско производство срещу 35-годишния И. Р. от Благоевград за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверката е извършена на ГП Е 79, резултатът от дрегера за употреба на алкохол е 2. 37 промила алкохол в издишания въздух.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Рила срещу 24-годишния Б. Б. от Благоевград за управление на МПС без СУМПС. Той е управлявал автомобила си в условията на наложено наказание лишаване от правоуправление за 1 година.

Вижте още

Страх от бомби евакуира 5700 души в град Перм

Сигнали за заложени бомби вдигнаха на крак във вторник руския град Перм, предаде Утро.ру. Заради постъпилата терористична заплаха бяха евакуирани повече от 5700 ду....

Добави Коментар

CAPTCHA