Четвъртък 20, Февруари 2020
Горещи Новини
Начало / Иновативно, ново, съвременен Петрич? О, да!

Иновативно, ново, съвременен Петрич? О, да!


Какво ще кажете за един шейк? А, може би чиа с мед или био торта (торта, направена изцяло от био продукти, не си мислете нещо друго)? 
 Дами и господа, в днешната и моята първа рубрика ще ви представя Кирил и Рамона от Urban Picnic!

 Преди всичко, искам да се представя. Надявам се, повечето знаете, аз съм Антон Коларов и съм фотограф. От днес вече имам своя собствена рубрика, в която всяка сряда ще ви представям най-готините и различни хора в град Петрич и околностите!


 


Тези мега яки, млади хора, Кирил и Рамона са собственици на веган кафенцето, на улицата на книжарница "Кирил и Методи", най-готиното, различно и единствено такова кафе в града ни! Тези хора буквално вкарват красотата на съвремието в градчето ни и нека ви кажа, Петрич има нужда от това! Вътре можете да намерите всичко! Шейкове, торти, сандвичи, чиа! Само, че всичко е направено от веган продукти, плодове и зеленчуци!  Добре, стига толкова относно Urban Picnic, нека поговорим малко за двамата влюбени иноватори! 

 Историята им е уникална, двамата се запознават в Лондон, където живеят около 3 месеца, после се местят из цял свят! Ирландия, Испания, къде ли не! В крайна сметка, Кирил решава да се прибере у дома, като хваща Рамона за ръката и я кара вкъщи! Така се ражда идеята да отворят веган заведение! Колко красиво, нали? О, вярно, забравих да спомена! Рамона всъщност е румънка, която говори на български, не просто български, а петрички български! 

 Мега впечатляващото за мен бе, когато Кирил ми каза, че всичко в заведението е направено собственоръчно! Дърворезба, щандове, всичко! Дори надписите на прозореца са написани ръчно от госпожа румънка! Казах им едно голямо браво, защото наистина изглежда невероятно!


 Е, това е всичко относно Urban Picnic! Посетете ги, сигурен съм, че няма да имат нищо против да ви разсмеят с тяхното уникално чувство за хумор.

До следващата сряда!

Снимки и текст: Антон Коларов

Всички права са запазени!


Вижте още

“Пирин фолк” започва на 26 август

Вече са ясни участниците в конкурса за авторска македонска песен на 25-то издание на фестивала "Пирин фолк" в Сандански. 17 музикални творби ще бъдат представени в Л....

Добави Коментар

CAPTCHA