Неделя 21, Юли 2019
Горещи Новини
Начало / Иновативно, ново, съвременен Петрич? О, да!

Иновативно, ново, съвременен Петрич? О, да!


Какво ще кажете за един шейк? А, може би чиа с мед или био торта (торта, направена изцяло от био продукти, не си мислете нещо друго)? 
 Дами и господа, в днешната и моята първа рубрика ще ви представя Кирил и Рамона от Urban Picnic!

 Преди всичко, искам да се представя. Надявам се, повечето знаете, аз съм Антон Коларов и съм фотограф. От днес вече имам своя собствена рубрика, в която всяка сряда ще ви представям най-готините и различни хора в град Петрич и околностите!


 


Тези мега яки, млади хора, Кирил и Рамона са собственици на веган кафенцето, на улицата на книжарница "Кирил и Методи", най-готиното, различно и единствено такова кафе в града ни! Тези хора буквално вкарват красотата на съвремието в градчето ни и нека ви кажа, Петрич има нужда от това! Вътре можете да намерите всичко! Шейкове, торти, сандвичи, чиа! Само, че всичко е направено от веган продукти, плодове и зеленчуци!  Добре, стига толкова относно Urban Picnic, нека поговорим малко за двамата влюбени иноватори! 

 Историята им е уникална, двамата се запознават в Лондон, където живеят около 3 месеца, после се местят из цял свят! Ирландия, Испания, къде ли не! В крайна сметка, Кирил решава да се прибере у дома, като хваща Рамона за ръката и я кара вкъщи! Така се ражда идеята да отворят веган заведение! Колко красиво, нали? О, вярно, забравих да спомена! Рамона всъщност е румънка, която говори на български, не просто български, а петрички български! 

 Мега впечатляващото за мен бе, когато Кирил ми каза, че всичко в заведението е направено собственоръчно! Дърворезба, щандове, всичко! Дори надписите на прозореца са написани ръчно от госпожа румънка! Казах им едно голямо браво, защото наистина изглежда невероятно!


 Е, това е всичко относно Urban Picnic! Посетете ги, сигурен съм, че няма да имат нищо против да ви разсмеят с тяхното уникално чувство за хумор.

До следващата сряда!

Снимки и текст: Антон Коларов

Всички права са запазени!


Вижте още

Костова аут от "Уимбълдън"

Втората ракета на България Елица Костова отпадна във втория кръг на квалификациите на Откритото първенство на Великобритания по тенис. Костова загуби от Ирина Ф....

Добави Коментар

CAPTCHA