Понеделник 19, Ноември 2018
Горещи Новини
Начало / Извънредно в Struma.com: Появи се! Издирваният за убийството на Рачката от с. Коларово-Матоко от Сен Тропе: Заради една грозотия вгорчиха живота ми! Какъв убиец съм аз бе?! Изкараха ме страшилището на Петрич и околността, защото така им е удобно

Извънредно в Struma.com: Появи се! Издирваният за убийството на Рачката от с. Коларово-Матоко от Сен Тропе: Заради една грозотия вгорчиха живота ми! Какъв убиец съм аз бе?! Изкараха ме страшилището на Петрич и околността, защото така им е удобно

Ето ме, работя законно в Германия, почивам с годеницата си, минал съм 20 летища и граници за 10 месеца и никой не ме спря, защо бе господа полицаи, намерете си убиеца и не си мийте ръцете с мен

Писна ми да чувам глупости по мой адрес, писна ми! Какъв убиец съм аз бе, господа полицаи, вие къде се намирате и очерняте живота ми. Изкарахте ме убиец, заради една грозотия.

Убил съм от ревност ли, каква ревност бе?! Това е най-грозната жена, с която съм бил и която ме измами два месеца след връзката ни.

Заяви ми, че е бременна и заради детето останах с нея, така започна изповедта си пред Struma.com издирваният "под дърво и камък", заподозрян за убийството на Георги Рачков от петричкото село Коларово, Борислав Анастасов с прякор Матоко. Той се свърза с нас, за да се чуе и неговата дума, изповедта му публикуваме без намеса :

"Колко трудно беше на петричките полицаи да проверят ,че в нощта на убийството на този шпионин и доносник на полицията Рачков аз въобще не съм бил в областта?! На 27 .10 2016 година влязох в Македония по работа, това е дни преди убийството на Рачката. Имам свидетели какво съм правил и къде съм ходил, имам бизнеспартньори, които ме взеха с кола от Ново село, докъдето пък ме закара приятел, тъй като нямам книжка. Защо бе господа полицаи не проверихте тези неща?!

Направиха го герой този, а я питайте в селото с какво се занимава.

Цял живот сади и продава марихуана, но понеже аз съм удобен, съм големият престъпник ,страшилището, убиецът и т.н., и сега къщата на Ани ще се пази от мен. Ма, вие добре ли сте бе?! ,Аз едва се откачих от тази жена, ще убивам от ревност, пълни глупости. Исках си детето, тя не изпълни съдебно разпореждане и ми забрани да го виждам. Изобщо не ме е интересувало с кого се вижда, и кой и е бил приятел. Та нали Рачков у нас е идвал да ми се извинява, че е с нея и съм му казал,че не ме интересува.

Обаче сега така им отърва на големите криминалисти, за които е по лесно да издирват предполагам убиец, вместо да търсят истинския.

Я си проверете запис, в който се чува как някакъв заплашва Рачков" ако не върнеш стоката си заминал, това се пази в Благоевград. Кой ще стрелям и ще убивам заради някаква кукувица, която съсипва детството на 2 деца, едното, от които е моето дете. Мило ми е за него, тя въобще не ме интересува. Защо се прикрива уволнението от Златарево на майката на Ани . Уволниха я за контрабанда, после последва боя на гробището, защо я набиха майка и, питам аз?!  И пак върху мене вината, арестуваха ме и ме пуснаха след 2 часа -невинен. Е, докога ще стоя на тръни, в каква ли интрига ще ме вкарат петричани.

Не се крия, защото никой не ме търси. От Македония, влязох в Словакия, после в Германия, където работя съвсем законно в момента, във фабрика, превивам гръб за 12 евро на час, големият убиец, бандит и мафиот.

Спасява ме само, че тук си намерих свястно момиче, с което сега ще сключа граждански брак и ще вземе немско гражданство. Като са сигурни, че аз съм убиецът да издадат европейска заповед за арест и това е. Крил съм се, от кого бе, имам адрес, знаят къде съм. Обаче съм пуснал и жалба в Хага и Страсбург, не може така да се опетнява името ми. Знаете ли, че побъркаха семейството ми в Самуилово. 20 ченгета се изсипали в къщата начело с бившия директор Танушев, ровили, търсили, плашили нашите и накрая баща ми получи инсулт от тях.

Нищо, ама нищо не намерили у нас, ма убиха баща ми нали, поболяха го ...

Е ако това се случи в Германия, началника на полицията си е отишъл -директно. Да си спомнят ченгетата кражбата в дома на бившия зам.областен Д. Капитанов от БСП. Хиляди левове ,каса и оръжие изчезнаха от дома му. Нека проверят кой му е бил на гости на Капитанов и кой е снесъл информация на крадците ,пак ли съм аз. Аз ли му бях на гости, или ... Тази кражба я поръча полицай , а откъде бяха парите?! И гостенинът беше Рачков ,залавян с контрабандни цигари на Златарево ,знаеше се и колата, с която беше направена, но всичко това сега се потулва,уж шофьорът бил избягал ....... .Неудобен съм ,защото много неща знам .....Знам и къде е изхвърлена касата на Капитанов, но полицията се прави, че не знае ... -

Значи съсипаха семейството ми без причина. Но в държавата България това се случва редовно. Не е държава, Петрич не е град, а кенеф, където всеки бърка в дупката на другия. Отвратен съм от системата.

Питаш ме защо не се явявам в полицията. И защо да го правя. Да ме арестуват ,да лежа по арестите месеци наред и после като ми вземат здравето да кажат ,невинен си - извинявай. Не ! Като си съберат доказателствата ,че аз съм го гръмнал тоя ,тогава да ме арестуват . Абе ,аз да не съм професионален и обучен убиец ,бе аз пушка нямам. Да ,ловец съм ,стрелям по панички ,по животно трудно стрелям, камо ли по жив човек . А Рачката как бе гръмнат ,казват ,че е от професионалист. Търсели ме били.

А защо тогава, като моя адвокат Момчил Иванов се яви упълномощен от мое име и попита какъв е проблемът, отговорът бе: На нас той не ни трябва! Не се интересува от това и работещата по случая Н. Тупарова, е защо бе господа?!

После тръбете на ляво и дясно, че се крия вдън земя. Нямат нито морал ,нито срам тези хора. Плюят и по брат ми , а защо не кажат защо брат ми лежа в затвора. След неправилна присъда в Македония ,заради един шофьор. Защо са конфискували чужда кола ,кола на мой приятел грък ,какво общо има това с разстрела на Рачката.

Писна ми, честно ти казвам, заради една куковица и психически нестабилни хора ме изкараха убиец. Ще търся правата си в Страсбург и Хага ,за да видят как в България съсипват човешки животи ,некадърници ,които за да отчетат, че престъплението им е разкрито набеждават невинен човек. Ето крия ли се ,заставам с лицето си зад думите си .В момента с годеницата си съм в Сен Тропе ,защо на нито една граница не ме задържаха . Нали съм убиец ,страшилище.

Ей, петрички криминалисти, търсете си убиеца и не съсипвайте моя живот, ако сте некадърни да го откриете, проблемът е ваш.

Спрете да си миете ръцете с мен!, каза в емоционалната си изповед Матоко.

Припомняме, че Георги Рачков от село Коларово бе застрелян пред дома си през нощта срещу 1 ноември 2016 година. От тогава до момента полицията издирва Матоко като основен заподозрян за разстрела, а бившата му приятелка живее охранявана от полиция, защото твърди, че я е страх за живота и.

П. Петрова

Вижте още

Опасност: 51 шофьори караха дрогирани през първото тримесечие

Рисково и изключително опасно е да се шофира под влиянието на дрогаВ Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград редовно постъпва информация за конста....

Добави Коментар

CAPTCHA