Понеделник 20, Май 2019
Горещи Новини
Начало / За трета поредна година Петрич ще участва на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО

За трета поредна година Петрич ще участва на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО

Събитието е водещо за туристическата индустрия в България. Тази година ще се проведе в дните 14.02. – 16.02. Основен партньор е Министерство на туризма, страна партньор – Сърбия.  
На изложението община Петрич разполага със собствен щанд, на който ще представи възможностите за туризъм на своя територия. Щандът е разположен в зала 3 в сградата на Интер Експо Център, София.                                                                                                                 
Община Петрич кани всички заинтересовани страни да представят своята дейност, като предоставят рекламни материали и продукти, които да бъдат на щанда на общината. Рекламните материали трябва да се предоставят в срок до 10.02.2018 г. на адрес: Община Петрич, ул. „Цар Борис III“ №24, ет.3, ст. 301 и ст. 310.                                                                                  
За контакти: 0745 69 122; 0745 69 132; 0745 69 126; 0887 810 086; 0879 999 771 ; е-майл: metodi.biserkov@oapetrich.bg                                                        
Първият ден на изложението /14.02.2018 г./ е отворен само за професионалисти. Това ще Ви осигури спокойна работна среда за срещи с Вашите настоящи и бъдещи партньори. Входът към залите за презентации (Конгресен център) остава свободен. През втория и третия ден входът е свободен и отворен за широка публика. Припомняме, че всяка година ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО приветства повече от 350  фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.По-голямата част от публиката са специалисти, които присъстват на ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, за да се срещнат с партньори и нови клиенти, да се запознаят с най-новите тенденции в бранша. Компаниите, които избират ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, регионални и местни съвети по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес оборудване, транспортни компании, професионални учебни заведения, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм, забавления, атракции, школи и студия, езиково обучение, арт и спортни клубове, софтуер, издателства, медии

Вижте още

17 моста по магистралите в страната са опасни

В началото на новата седмица регионалният министър Николай Нанков ще представи на премиера Бойко Борисов финансов разчет на необходимите средства за ре....

Добави Коментар

CAPTCHA