Събота 20, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Застудяване през уикенда, следващата седмица отново ще е топло

Застудяване през уикенда, следващата седмица отново ще е топло

След почти пролетното време, което ни обещават днес синоптиците, ни очаква по-хладен и мрачен уикенд. За почивните дни времето се разваля, показват краткосрочните модели на времето, представени в "Дарик кафе".

Още в събота времето започва да се променя и ще има валежи от дъжд почти над цялата странаВятърът в Северна България ще се ориентира от север-северозапад и ще се усили. В нощта срещу неделя на места дъждът ще преминава в сняг, най-вече по високите полета на Западна България и Предбалкана.

Температурите ще се понижат и в неделя вече ще са такива, каквито се очаква да са през декември.

Но до края на неделния ден валежите ще спрат. А следващата седмица ни очаква отново топло време. Температурите ще са с 5-6 градуса над обичайните декемврийски стойности.

Сутрешните температури в понеделник и вторник на запад ще бъдат около нулата, а дневните стойности ще достигат до 10-15 градуса.
 
В края на седмицата обаче се очаква преминаването на средиземноморски циклон. Градусите отново ще паднат и ще се доближат до стойности, характерни за последния месец на годината.

Вижте още

Ердоган: Турция не се нуждае от членство в ЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган разкритикува Европейския съюз още в първата си реч след лятната почивка. Според него ЕС не е успял да помогне на Турция в ....

Добави Коментар

CAPTCHA