Събота 20, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / Запалиха светлините на елхата в Банско

Запалиха светлините на елхата в Банско

Светлините на елхата в зимната столица на Балканите, бяха запалени от заместник-кмета Асен Кирицов през изминалата вечер. Дървото се намира на пл. „Никола Вапцаров” и е високо над 7 метра, като бе украсено с над 6 000 лампички и 20 звезди.

Вълнуващото огнено шоу „Дивинитас” и техния страхотен Коледен спектакъл, плениха публиката. А малката, но уверена водеща Мариета Баханова, в компанията на изпълнителите Александра Калчева и Мария Зайкова, създадоха приповдигнато настроение в навечерието на Рождественския празник.

С официалното запалване на светлините в Банско,  курортът е готов да посрещне хилядите си гости по време на Коледните и новогодишни празници. 

Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 1Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 2Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 3Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 4Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 5

Вижте още

Откриват модерно кино в Сандански за Коледа

Ново и модерно кино отваря врати в Сандански за Коледа.Това разкри кметът на общината Кирил Котев.Киносалонът се намира в сградата на Народно читалище „Отец Паи....

Добави Коментар

CAPTCHA