Запалиха светлините на елхата в Банско
Четвъртък 16, Август 2018
Горещи Новини
Начало / Запалиха светлините на елхата в Банско

Запалиха светлините на елхата в Банско

Светлините на елхата в зимната столица на Балканите, бяха запалени от заместник-кмета Асен Кирицов през изминалата вечер. Дървото се намира на пл. „Никола Вапцаров” и е високо над 7 метра, като бе украсено с над 6 000 лампички и 20 звезди.

Вълнуващото огнено шоу „Дивинитас” и техния страхотен Коледен спектакъл, плениха публиката. А малката, но уверена водеща Мариета Баханова, в компанията на изпълнителите Александра Калчева и Мария Зайкова, създадоха приповдигнато настроение в навечерието на Рождественския празник.

С официалното запалване на светлините в Банско,  курортът е готов да посрещне хилядите си гости по време на Коледните и новогодишни празници. 

Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 1Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 2Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 3Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 4Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 5

Вижте още

На какво обезщетение имаме право при провалена почивка?

Лошото време проваля плановете на хората, но трябва да се различат няколко хипотези, обясни пред БНТ Игнат Арсенов, изпълнителен директор на Европейския по....

Добави Коментар

CAPTCHA