Неделя 17, Декември 2017
Горещи Новини
Начало / Запалиха светлините на елхата в Банско

Запалиха светлините на елхата в Банско

Светлините на елхата в зимната столица на Балканите, бяха запалени от заместник-кмета Асен Кирицов през изминалата вечер. Дървото се намира на пл. „Никола Вапцаров” и е високо над 7 метра, като бе украсено с над 6 000 лампички и 20 звезди.

Вълнуващото огнено шоу „Дивинитас” и техния страхотен Коледен спектакъл, плениха публиката. А малката, но уверена водеща Мариета Баханова, в компанията на изпълнителите Александра Калчева и Мария Зайкова, създадоха приповдигнато настроение в навечерието на Рождественския празник.

С официалното запалване на светлините в Банско,  курортът е готов да посрещне хилядите си гости по време на Коледните и новогодишни празници. 

Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 1Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 2Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 3Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 4Запалиха светлините на елхата в Банско снимка 5

Вижте още

Бившият финансов министър на Германия е новият председател на Бундестага

Бившият германски финансов министър Волфганг Шойбле беше избран за председател на Бундестага - долната камара на парламента на Германия, който се събра дне....

Добави Коментар

CAPTCHA