Вторник 24, Април 2018
Горещи Новини
Начало / Жестоко убийство в дуловското село Окорш

Жестоко убийство в дуловското село Окорш

67-годишна жена е намерена мъртва в дома си в село Окорш, община Дулово, със следи от насилие. Според говорителя на прокуратурата в Силистра, Ивелин Чефалонов, сигналът е подаден вчера от близки на убитата.

След направен обстоен оглед на местопрестъплението, от криминалистите е установено, че убитата жена е Айшегюл С. Жената е умъртвена по особено жесток и мъчителен за нея начин, престъпление, което се наказва с доживотен затвор или затвор от 15-20 години, уточни пред журналисти днес Ивелин Чефаланов.

След огледа е установено, че извършител на убийството е 69-годишният съпруг на жертвата - Джибраим С. Той е задържан за 72 часа и предстои да бъде внесена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Според информация на съседи на жертвата, мъжът, който е бил с психични проблеми, често е предизвиквал скандали, за което жената е подавала сигнали в кметството. Тя е убита след пореден скандал, причината за който все още е неизвестна, уточниха от прокуратурата. Тепърва назначените експертизи ще доказват психичното състоянието на мъжа, както и дали е употребил алкохол в деня на убийството.

Вижте още

Последната жена, познавала лично Преподобна Стойна, баба Мария от Петрич навърши 101 години!

Последната жена, помагала на Преподобна Стойна, баба Мария Крушимикова  от Петрич навърши 101 години.Столетницата  е добре позната в южния град, известна сред....

Добави Коментар

CAPTCHA