Събота 21, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не само ги намират за отлична компания, но и ги считат за най-добрите любовници, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, публикувано в сп. "Socioaffective Neuroscience and Psychology".
в леглото, не е необходимо непременно партньорите им да са с добра физика. Оказва се, чехарактерът на мъжа е по-важен, за да бъдат задоволени сексуално представителките на нежния пол.
Проучването е обхванало 103 жени на възраст между 20 и 69 години, които трябвало да отговарят на въпроси, свързани с удоволствието от половия акт, както и за характерни черти на партньорите си. Участничките в допитването например е трябвало да споделят дали честотата на оргазма се влияе от характера на любовника.
Изследването е установило, че жените предпочитат срещите и последвалите "креватни упражнения" със забавни мъже. Най-висока оценка на любовното поприще дамите дават на мъжете с добро чувство за хумор.
Представителките на нежния пол оценяват високо и креативнитесърдечни и вернипартньори, както и тези, които не излъчват неприятна телесна миризма. 

Вижте още

Община Петрич обяви обществени поръчки за благоустрояване на уличната мрежа в града и селата

Освен за ул. „Яне Сандански” в гр. Петрич, при която освен ремонт на пътното платно се налага и ремонт на пропаднал тротоар, Общината е обявила обществени поръчк....

Добави Коментар

CAPTCHA