Понеделник 19, Март 2018
Горещи Новини
Начало / Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Жени разкриват кои мъже са най-добри в леглото

Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не само ги намират за отлична компания, но и ги считат за най-добрите любовници, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, публикувано в сп. "Socioaffective Neuroscience and Psychology".
в леглото, не е необходимо непременно партньорите им да са с добра физика. Оказва се, чехарактерът на мъжа е по-важен, за да бъдат задоволени сексуално представителките на нежния пол.
Проучването е обхванало 103 жени на възраст между 20 и 69 години, които трябвало да отговарят на въпроси, свързани с удоволствието от половия акт, както и за характерни черти на партньорите си. Участничките в допитването например е трябвало да споделят дали честотата на оргазма се влияе от характера на любовника.
Изследването е установило, че жените предпочитат срещите и последвалите "креватни упражнения" със забавни мъже. Най-висока оценка на любовното поприще дамите дават на мъжете с добро чувство за хумор.
Представителките на нежния пол оценяват високо и креативнитесърдечни и вернипартньори, както и тези, които не излъчват неприятна телесна миризма. 

Вижте още

Вузове привличат студенти с джипове и лаптопи

Университете у нас се надпреварват да привличат студенти с все по-атрактивни методи. След като миналото лято ректори даваха по 50 лв. на свои възпитаници и преп....

Добави Коментар

CAPTCHA