Сряда 19, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Дует Авеню, Кристо, Гери-Никол и Криско са сред звездите на BG Music Festival в Сандански

Дует Авеню, Кристо, Гери-Никол и Криско са сред звездите на BG Music Festival в Сандански

Звездната програма на първия BG Music Festival се обогатява с още изпълнители. 
В Галавечерта на 10 юни на сцената на Летния театър в град Сандански освен Гери-Никол ще се изявят дует Авеню и Кристо. 
Популярният мъжки поп дует Авеню ще представят своите хитове през годините. Боби Иванчев и Заки Соколов стартират заедно музикална кариера през 1989 г., а успехите им са феноменални. Те бързо се превръщат любимци на публиката, а песните им са обичани от няколко поколения българи. Рап идолът Кристо пък ще зарадва почитателите на хип-хоп-а с микс от най-добрите си парчета. 
Гери-Никол както винаги ще изненада с невероятно сценично присъствие. Атрактивната изпълнителка ще представи пред публиката своите песни, които са начело на всички класации. Тя ще презенетира на сцената и най-новия си хит “One of a Kind”. 
По време на Галавечерта ще бъдат обявени победителите в BG Music Festival и ще бъдат връчени наградите. Песните, достигнали до финала на форума са 21 на брой и всички те ще бъдат представени на сцената на Летния театър в град Сандански предишната вечер – 9 юни.
Тогава специален гост ще бъде хитмейкърът Криско, който ще представи специална програма с най-големите си хитове.

Вижте още

80 млн. лева са отделени за зимно поддържане на пътищата

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанкова съобщи пред журналисти, че има абсолютна готовност за посрещане на зимния сезон по р....

Добави Коментар

CAPTCHA