Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Дует Авеню, Кристо, Гери-Никол и Криско са сред звездите на BG Music Festival в Сандански

Дует Авеню, Кристо, Гери-Никол и Криско са сред звездите на BG Music Festival в Сандански

Звездната програма на първия BG Music Festival се обогатява с още изпълнители. 
В Галавечерта на 10 юни на сцената на Летния театър в град Сандански освен Гери-Никол ще се изявят дует Авеню и Кристо. 
Популярният мъжки поп дует Авеню ще представят своите хитове през годините. Боби Иванчев и Заки Соколов стартират заедно музикална кариера през 1989 г., а успехите им са феноменални. Те бързо се превръщат любимци на публиката, а песните им са обичани от няколко поколения българи. Рап идолът Кристо пък ще зарадва почитателите на хип-хоп-а с микс от най-добрите си парчета. 
Гери-Никол както винаги ще изненада с невероятно сценично присъствие. Атрактивната изпълнителка ще представи пред публиката своите песни, които са начело на всички класации. Тя ще презенетира на сцената и най-новия си хит “One of a Kind”. 
По време на Галавечерта ще бъдат обявени победителите в BG Music Festival и ще бъдат връчени наградите. Песните, достигнали до финала на форума са 21 на брой и всички те ще бъдат представени на сцената на Летния театър в град Сандански предишната вечер – 9 юни.
Тогава специален гост ще бъде хитмейкърът Криско, който ще представи специална програма с най-големите си хитове.

Вижте още

Ивайло Христов е предложен от комисията за избор на управител на „ВиК”ЕООД гр. Петрич да оглави дружеството за три години

Комисия назначена със заповед на кмета Димитър Бръчков, председателствана от Величка Димкова от ВиК Благоевград ,проведе днес конкурса за избор на управител на....

Добави Коментар

CAPTCHA