Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / Дрехите и промените във външността издават кръшкачите

Дрехите и промените във външността издават кръшкачите

Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. "Сънди експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания. Анкетата е обхванала 600 потребители - 300 мъже и 300 жени, на сайт за извънбрачни запознанства.
Съдейки по отговорите на "активните кръшкачи", червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си.
Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният й се "заиграва" извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.
 Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26% от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17% залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15% - на обувки с високи токчета.
За сравнение - преди среща с любовницата 21% от мъжете се "поливат" с одеколон, 18% се бръснат, 14% вадят официалните обувки, а 5% се сдобиват с нов костюм.Проучването разкрива още, че внушителните 71% от жените и едва 31% от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколкото заради настоящите си половинки.

Вижте още

Накъде води руско-американският дипломатически конфликт?

Решението на Русия значително да съкрати персонала на американските дипломатически мисии слага край на всички надежди за ново рестартиране на отношенията....

Добави Коментар

CAPTCHA