Понеделник 23, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Дрехите и промените във външността издават кръшкачите

Дрехите и промените във външността издават кръшкачите

Новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. "Сънди експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания. Анкетата е обхванала 600 потребители - 300 мъже и 300 жени, на сайт за извънбрачни запознанства.
Съдейки по отговорите на "активните кръшкачи", червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си.
Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният й се "заиграва" извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.
 Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26% от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17% залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15% - на обувки с високи токчета.
За сравнение - преди среща с любовницата 21% от мъжете се "поливат" с одеколон, 18% се бръснат, 14% вадят официалните обувки, а 5% се сдобиват с нов костюм.Проучването разкрива още, че внушителните 71% от жените и едва 31% от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколкото заради настоящите си половинки.

Вижте още

Започва обновяването на центъра на Благоевград по проект за 13 милиона лева

Дават старт на изпълнението на мащабния проект за 13 милиона лева в Благоевград. Дейностите по него предвиждат обновяване и облагородяване на площад „Георги Изм....

Добави Коментар

CAPTCHA