Понеделник 17, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Дневен хороскоп за 30.05

Дневен хороскоп за 30.05

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес може да ви натоварят с допълнителни семейни задължения. Не бързайте да ги оспорвате, тъй като определени условия и задачите, свързани с тях, все още няма да са ви, съвсем точно ясни. Емоционалната реакция на вашите роднини да развой на някой от плановете ви, може да се окаже по-силна от вашата собствена.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Кариера, статут, материални и други цели в живота ви, могат да минат на по-заден план или тясно да се преплетат с проекти, насочени към по-доброто бъдеще на семейството ви. Въпреки неизбежността и внезапният характер на някои промени, не трябва да правите прибързани заключения и решения.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Драстична промяна е възможна във вашия бизнес, семейство или брак. Може да се сблъскате с определен факт, в резултат на който, няма да разбирате напълно развоя на плановете си. Или може да бъдете принудени да работите с нов ръководител, склонен към емоционални манипулации.

 

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес може да се чувствате идеално в наелектризираната атмосфера. Вие харесвате предизвикателствата и сте готови да търсите, постоянно нови перспективи за промени в живота си, които, да ви дадат това, към което се стремите.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес може да ви напомнят за дълговете ви. Бъдете внимателни и учтиви и винаги, когато е възможно, не забравяйте да подсигурите вашите позиции. В противен случай, днес може да рисувате, да положите основите на нова, опасна и нежелана ситуация.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Брака ви днес, може да навлезе в критична фаза. Поведението на вашият партньор в живота ще се променя: нежността и разбирането, може да се измени в скрита или явна агресия и опити за манипулиране.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес може да свършите повече работа или вашите условия на труд ще станат по-трудни и по-опасни. Психологическият климат на вашето работно място не обещава да бъде благоприятен. Възможни са изменения и трансформации, който да не ви харесат.

 

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Засилването на негативните ситуации може да ви развали настоението. Опитайте се да сдържате страстите си. Въпреки това интимният ви живот може да стане по-активен. Напълно е възможно, особенно жените да потърсят, нова страстна афера или да поискат да имат дете от партньора си.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Възможно е да има резки изменения в ежедневния ви живот. Промените в ежедневието или всеки друг аспект от личния ви живот, могат да имат значително въздействие върху вас днес. Поради повишената ви емоционалност и чувствителност, преживяванията ви могат да бъдат много интензивни.

 

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Промяна на условията или климата във вашата среда може да се окаже доста забележителен. Въпреки това, благоприятните тенденции, които работят за вас и вашите лични интереси най-вероятно ще се окажат по-многобройни. Бъдете готови да се справите с по-интензивната работа днес.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Промяната на системата на генериране на вашия доход или повторна оценка на целия ви подход към тази сфера на живота, днес може да се превърне в много важен въпрос за вас. Отговорността ви, за изкарване на повече пари, с цел осигуряване на семейството ви, все повече ще занимава мислите ви.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес трябва да сте по предпазливи и далновидни, доколкото е възможно. Възможно е да се сблъскате със сериозни промени, в личнен или семеен план. Това, може да бъде в резултат на емоциите ви, които ще ви позволят да се осмелите да направите рисковани ходове или обстоятелствата сами ще ви подтикнат към действие.

Вижте още

20 пострадаха след изтичане на фенол в химически завод в Чехия

Около 20 работници в химически завод в чешкия град Дечин пострадаха, двама от тях - тежко, при изтичане на фенол от камион цистерна, предаде Франс прес, като се позо....

Добави Коментар

CAPTCHA