Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Дневен хороскоп за 30.05

Дневен хороскоп за 30.05

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес може да ви натоварят с допълнителни семейни задължения. Не бързайте да ги оспорвате, тъй като определени условия и задачите, свързани с тях, все още няма да са ви, съвсем точно ясни. Емоционалната реакция на вашите роднини да развой на някой от плановете ви, може да се окаже по-силна от вашата собствена.

 

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Кариера, статут, материални и други цели в живота ви, могат да минат на по-заден план или тясно да се преплетат с проекти, насочени към по-доброто бъдеще на семейството ви. Въпреки неизбежността и внезапният характер на някои промени, не трябва да правите прибързани заключения и решения.

 

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Драстична промяна е възможна във вашия бизнес, семейство или брак. Може да се сблъскате с определен факт, в резултат на който, няма да разбирате напълно развоя на плановете си. Или може да бъдете принудени да работите с нов ръководител, склонен към емоционални манипулации.

 

 

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес може да се чувствате идеално в наелектризираната атмосфера. Вие харесвате предизвикателствата и сте готови да търсите, постоянно нови перспективи за промени в живота си, които, да ви дадат това, към което се стремите.

 

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес може да ви напомнят за дълговете ви. Бъдете внимателни и учтиви и винаги, когато е възможно, не забравяйте да подсигурите вашите позиции. В противен случай, днес може да рисувате, да положите основите на нова, опасна и нежелана ситуация.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Брака ви днес, може да навлезе в критична фаза. Поведението на вашият партньор в живота ще се променя: нежността и разбирането, може да се измени в скрита или явна агресия и опити за манипулиране.

 

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес може да свършите повече работа или вашите условия на труд ще станат по-трудни и по-опасни. Психологическият климат на вашето работно място не обещава да бъде благоприятен. Възможни са изменения и трансформации, който да не ви харесат.

 

 

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Засилването на негативните ситуации може да ви развали настоението. Опитайте се да сдържате страстите си. Въпреки това интимният ви живот може да стане по-активен. Напълно е възможно, особенно жените да потърсят, нова страстна афера или да поискат да имат дете от партньора си.

 

 

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Възможно е да има резки изменения в ежедневния ви живот. Промените в ежедневието или всеки друг аспект от личния ви живот, могат да имат значително въздействие върху вас днес. Поради повишената ви емоционалност и чувствителност, преживяванията ви могат да бъдат много интензивни.

 

 

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Промяна на условията или климата във вашата среда може да се окаже доста забележителен. Въпреки това, благоприятните тенденции, които работят за вас и вашите лични интереси най-вероятно ще се окажат по-многобройни. Бъдете готови да се справите с по-интензивната работа днес.

 

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Промяната на системата на генериране на вашия доход или повторна оценка на целия ви подход към тази сфера на живота, днес може да се превърне в много важен въпрос за вас. Отговорността ви, за изкарване на повече пари, с цел осигуряване на семейството ви, все повече ще занимава мислите ви.

 

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес трябва да сте по предпазливи и далновидни, доколкото е възможно. Възможно е да се сблъскате със сериозни промени, в личнен или семеен план. Това, може да бъде в резултат на емоциите ви, които ще ви позволят да се осмелите да направите рисковани ходове или обстоятелствата сами ще ви подтикнат към действие.

Вижте още

Днес е денят, в който слънцето се обръща към лятото

Днес се отбелязва денят на Свети Четиридесет мъченици. Църквата определя този ден и като празник на четиридесетте войници от арменския полк в римския гарнизо....

Добави Коментар

CAPTCHA