Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Джон Лоутън и Б.Т.Р хедлайнери в Третото издание на рок събитие в Югозапада- The Brava fest

Джон Лоутън и Б.Т.Р хедлайнери в Третото издание на рок събитие в Югозапада- The Brava fest

Югозападна България отново ще бъде музикална рок сцена. Точно месец остава до третото издание на музикално рок събитие, което се провежда в благоевградското село Дъбрава. The Brava fest- Volume 3 обещава да бъде оригинално и да предложи най- доброто за почитателите на рок музиката.
От 1 до 3 септември, гостите на рок фестивала на Пиринския край, ще имат възможност да се докоснат до легендарния английски музикант, рокендрол и блус вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън и обичаните рок легенди Б.Т.Р, които са хедлайнерите в третото издание на фестивала. 

Основен организатор на събитието тази година е Асоциация за европейско развитие на българското село. Акцентът в третото издание е популяризирането на рок музиката сред подрастващите. Именно те ще са съпътстващата изненада в The Brava fest- Volume 3.

През трите дни ще вземат участие местни групи, участници в Голямото рок междучасие и рок банда от съседна Македония. В лицето на Цонко Цонев – Кметъла The Brava fest спечели приятел и поддръжник, който за втора поредна година ще представи именно на това събитието и своята втора книга "Кметълски истории. Катунът от Каварна". Това са само част от изненадите в The Brava fest – Volume 3.

Вижте още

Димитър Главчев остава председател на НС

Искането на БСП за оставка на председателя на Народното събрание Димитър Главчев бе отхвърлено. "За“ отстраняването му гласуваха 114 депутати от БСП, ДПС и "Воля", "....

Добави Коментар

CAPTCHA