Понеделник 17, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Джон Лоутън и Б.Т.Р хедлайнери в Третото издание на рок събитие в Югозапада- The Brava fest

Джон Лоутън и Б.Т.Р хедлайнери в Третото издание на рок събитие в Югозапада- The Brava fest

Югозападна България отново ще бъде музикална рок сцена. Точно месец остава до третото издание на музикално рок събитие, което се провежда в благоевградското село Дъбрава. The Brava fest- Volume 3 обещава да бъде оригинално и да предложи най- доброто за почитателите на рок музиката.
От 1 до 3 септември, гостите на рок фестивала на Пиринския край, ще имат възможност да се докоснат до легендарния английски музикант, рокендрол и блус вокалист на Юрая Хийп Джон Лоутън и обичаните рок легенди Б.Т.Р, които са хедлайнерите в третото издание на фестивала. 

Основен организатор на събитието тази година е Асоциация за европейско развитие на българското село. Акцентът в третото издание е популяризирането на рок музиката сред подрастващите. Именно те ще са съпътстващата изненада в The Brava fest- Volume 3.

През трите дни ще вземат участие местни групи, участници в Голямото рок междучасие и рок банда от съседна Македония. В лицето на Цонко Цонев – Кметъла The Brava fest спечели приятел и поддръжник, който за втора поредна година ще представи именно на това събитието и своята втора книга "Кметълски истории. Катунът от Каварна". Това са само част от изненадите в The Brava fest – Volume 3.

Вижте още

Секснавиците на мъжете според зодията им

Овен – БързакътБързак, но не в разочароващия смисъл на думата. Овенът е огнен знак и стреля направо. Изобщо няма угризения да сподели всичките си идеи за това как ....

Добави Коментар

CAPTCHA