Четвъртък 22, Март 2018
Горещи Новини
Начало / Две момичета от Разлог са задържани с канабис и амфетамин в Благоевград

Две момичета от Разлог са задържани с канабис и амфетамин в Благоевград

На  13.10.2017г., от полицейски служители на 01РУ-Благоевград, е извършена проверка на жилище в гр.Благоевград, обитавано от Д.Т./18г./ от гр.Благоевград, при която са намерени и иззети: около 16,1 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис и около 0,5 грама амфетамин. Д.И. и присъстващите в жилищетО.

Т.П./20 г./ и момиче на 16 години и двете от гр.Разлог са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Благоевград.

В хода на извършена, на 15.10.2017г. в с.Покровник, общ.Благоевград, проверка на 16-годишно момче от с.Покровник, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, у същия са намерени и иззети 12 бр. хапчета, реагиращи положително на метаамфетамин с общо тегло около 2,5 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Вижте още

The Prodigy, Iron Maiden и много други ще свирят на Nova Rock

Почти изцяло е известен афишът на австрийския рок фестивал Nova Rock за 2018 година. С последното допълнение са включени Shinedown, Gentleman, Bad Religion, The Bloody Beetroots (live), Eisbrecher, Baro....

Добави Коментар

CAPTCHA