Неделя 17, Декември 2017
Горещи Новини
Начало / Григор ще защитава титлата си у дома!

Григор ще защитава титлата си у дома!

Григор Димитров ще защитава титлата си на турнира от сериите ATP 250 на родна земя в София през следващата година, съобщава Tennis.bg. Българинът предизвика истинска еуфория у сънародниците си в тазгодишното си участие в надпреварата. Хиляди запалянковци го последваха по пътя към титлата в столичната зала "Арена Армеец", като драха гърла и опъваха български знамена. Григор също изпита наслада да играе на родна земя и обяви прекрасната новина, че отново ще го стори през 2018.

На финала тази година той победи Давид Гофен, като преди това бе грабнал титлата в Бризбън е бе достигнал полуфинал на Откритото първенство на Австралия, където отпадна след петсетов трилър от Рафаел Надал. И през 2018 надпреварата ще се проведе веднага след Аустрелиън Оупън. "София Оупън" стартира на 5 февруари, а наградният фонд е 540 310 евро. Повече подробности за присъствието на Димитров ще има във вторник след официалната пресконференция на организаторите, когато ще има информация и за останалите участници.

Това ще бъде третото последно издание на "София Оупън". Организаторите изразиха желание от 2019-а да се търсят варианти надпреварата да повиши категорията си до АТР 500.

Вижте още

51 680 заявления са подадени по проект "Ваучери за заети лица"

51 680 заявления от работещи за получаване на ваучер за обучение за повишаване на професионалната квалификация или за придобиване на ключова компетентност са пода....

Добави Коментар

CAPTCHA