Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Глобите към КАТ вече може да се плащат онлайн

Глобите към КАТ вече може да се плащат онлайн

През август месец Министерството на вътрешните работи (МВР) анонсира възможността за онлайн плащане на глобите към КАТ. С днешна дата системата на МВР вече е свързана с над 2400 офиса на Изипей в цялата страна, както и с електронната система за онлайн плащания ePay.bg.

Нововъведението улеснява плащането на глобите, тъй като шофьорите могат да избират къде да платят, вместо да се редят на опашката в КАТ. Услугата ще спести, освен време, и средства заради ниските тарифи за превод през системите на двете дружества.

Във всеки офис на Изипей касиерът може да провери задълженията само по номера на шофьорската книжка и ЕГН-то на шофьора, като може да избере и кои точно задължения да се платят. Трансферът се отразява веднага в системата на КАТ.

През ePay.bg плащането е възможно чрез въвеждане на данните от получения фиш, като вариантите са два. Шофьорът може да плати през профила си, ако е регистриран потребител, а ако не е, плащането става от директната форма с карта VISA или MasterCard.

Вижте още

Сандански рефер прекрати мач в Коларово, 11 гола украсиха ромското дерби на Петрич

Двата тима от ромския квартал на Петрич „Мадара 2017“ и „Стрела“ изиграха най-резултатния мач от кръга в зона „Струма 2“, в който условните гости се....

Добави Коментар

CAPTCHA