Събота 23, Февруари 2019
Горещи Новини
Начало / Германка получи 12 години затвор, с партньора си изнасилвали и предлагали сина й за секс

Германка получи 12 години затвор, с партньора си изнасилвали и предлагали сина й за секс

Германка и партньорът й бяха осъдени за многократно изнасилване на малкия син на жената и за предлагане на детето за секс по интернет - процес, който ужаси страната, предаде Асошиейтед прес, като се позова на ДПА.

Съд в югозападния германски град Фрайбург осъди 48-годишната жена на 12 години и шест месеца затвор за изнасилване, сексуален тормоз и принуждаване към проституция.

39-годишният партньор на майката получи 12-годишна присъда. Съдът постанови още мъжът, който вече е осъждан за педофилия, да остане под превантивно попечителство, след като излежи присъдата си.

Двамата бяха обвинени в многократно изнасилване и сексуална злоупотреба с момчето, което сега е на 10 години, както и в това, че са го предлагали в интернет за секс на мъже. Те заснемали сексуалните престъпление с детето.

Двойката и още шест души бяха арестувани през есента на миналата година. Няколко мъже вече бяха осъдени на различни срокове затвор.
Днешната присъда задължава двамата осъдени да изплатят на момчето, което сега е в приемно семейство, и на малко момиче общо 42 500 евро обезщетение.

Заради криминалното си минало мъжът няма право на контакти с деца. Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците.

Вижте още

Задържаха дилъри на дрога в Банско

Криминалисти арестуваха двама дилъри на дрога в Банско.Те дошли на пчивка в града от Плевен и Ямбол. Двамата си наели апартамент и там правели разфасовките ....

Добави Коментар

CAPTCHA