Понеделник 22, Октомври 2018
Горещи Новини
Начало / В топящ се ледник откриха телата на съпрузи, изчезнали преди 75 години

В топящ се ледник откриха телата на съпрузи, изчезнали преди 75 години

В топящ се ледник бяха открити замръзналите тела на съпрузи, изчезнали преди 75 години в Алпите, съобщава Ройтерс.

На 15 август 1942 година швейцарците Марселин и Франсин Дюмулин - родители на 7 деца, извели кравите си на паша и така и не се върнали.Телата са намерени близо до ски лифт на височина 2615 метра. Телата лежали едно до друго, облечени с дрехи от времето на Втората световна война, но напълно съхранени от ледника, заедно с вещите, които са носили - раници, метални купички, стъклена бутилка, книга, часовник.

Според полицията най-вероятно съпрузите са са загинали при падане в дълбок процеп на ледника, откъдето не са могли да излязат. Сега предстои ДНК тестове да потвърдят дали откритите тела наистина са техните."Прекарахме целия си живот в търсене. Мислехме, че един ден ще можем да им осигурим погребението, което заслужаваха. След толкова години чакане, тази новина ми дава дълбоко усещане за спокойствие", коментира най-малката им дъщеря - Удри Дюмулин, която сега е 79-годишна.

Вижте още

Огромен процент от делата спирали заради неизвестен извършител

"Грамаден процент от делата се спират поради неизвестен извършител." Това коментира пред bTV бившият градски прокурор Нестор Несторов, който 35 години е работил кат....

Добави Коментар

CAPTCHA