Петък 14, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Вижте какво се търси в интернет в различните часове на деня

Вижте какво се търси в интернет в различните часове на деня

Потребителите на интернет се интересуват най-вече от училище, кино и порно според проучване на руската IT компания "Яндекс", цитирано от Лента.


 
Най-често хората задават въпроси за училището в търсачките сутрин и през деня, от филми се интересуват вечер, а през нощта - от съдържание за пълнолетни.
 
Сутринта започва след 6 часа. Тогава ползвателите искат да научат още прогнозата за времето, търсят онлайн радио и се опитват да разгадаят сънищата си. Освен това, именно в този отрязък от деня хората отправят и пожеланията си за рождените дни на близки и познати.

 
През работно време от 9 до 17 ч. потребителите се интересуват предимно от сериозни теми - право, бизнес, производство, както и от въпроси, свързани с финанси и документи.
 
Вечерта хората търсят игри, рецепти, филми и отговори на домашни за училище. След 22:00 ч. търсенията на детска тематика намаляват и възрастните започват да гледат статии за спорт, здраве и красота.

 
Кино тематиката преобладава през нощта, а в частност интересът към порно филмите.

Вижте още

Шофьор блъсна велосипедист и се скри от полицията

Вчера вечерта около 19:30 часа в гр.Разлог, 63-годишен велосипедист от гр.Разлог, движещ се по ул.“Екзарх Йосиф“, е блъснат от неустановен към момента автомобил, в ре....

Добави Коментар

CAPTCHA