Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Валери Симеонов отказва да се извини за думите си за руския патриарх

Валери Симеонов отказва да се извини за думите си за руския патриарх

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да се извини за думите си към руския патриарх Кирил. След посещението му у нас той го нарече "второразрядно съветско ченге".
 
"Човек се извинява, когато има вина. Аз не чувствам абсолютно никаква вина, защото намирам, че няма основание за никакво извинение. Даже съм спестил доста факти около личността на патриарх Кирил", заяви Симеонов след призивите на коалиционните си партньори от "Обединени патриоти" да се извини.
 
"Неговото поведение беше по-скоро поведение на политик, отколкото на духовно лице. Аз като български патриот не мога да допусна някой да идва в моята родина и да раздава рецепти или указания на кого да благодарим и на кого не", каза още Валери Симеонов.
 
Вицепремиерът Валери Симеонов направи това изявление на гара Буново, където преди 33 години се случва един от най-кървавите терористични атентати у нас.

Вижте още

Пеещи фонтани ще радват жители и гости на Благоевград

Пеещи и светещи фонтани ще са новата придобивка на Благоевград, която ще радва жителите и гостите на града. Те ще бъдат управлявани електронно и през определен пе....

Добави Коментар

CAPTCHA