Понеделник 23, Юли 2018
Горещи Новини
Начало / Валежи през почивните дни, от понеделник застудяване

Валежи през почивните дни, от понеделник застудяване

През двата почивни дни ще продължи да превалява дъжд с прекъсвания, като в неделя валежите ще започнат постепенно да спират.

Времето ще остане меко до неделя, в понеделник започва застудяване. И през двата почивни дни ще вали, а температурите ще бъдат в широки граници – от 5-8 градуса в западните райони, до 18-20 в източните. В неделя се очаква в повечето места да започне да се изяснява, а валежите да спират, температурите остават без съществена промяна.

В понеделник започва застудяване, но валежи не се очакват. Сутрешните температури ще бъдат отрицателни, а дневните ще бъдат между 3 и 10 градуса в цялата страна, за София около 4 градуса. Във вторник се очаква максималните температури да паднат още и ще бъдат между 0 и 7 градуса, остава ясно и слънчево.

На Никулден ще бъде студено, без валежи, с дневни температури между 3 и 8 градуса. В четвъртък сутринта минималните температури ще бъдат между минус 7 и минус 2 градуса, а максималните между 2 и 9 градуса. За София минималната температура ще бъде около минус 7 градуса, а максималната около 3 градуса над нулата.

На студентския празник сутринта температурите ще бъда отрицателни навсякъде, а през деня ще бъдат между 3 и 6 градуса, като над цялата страна ще бъде слънчево. /БГНЕС

Вижте още

Вторник, 27.02.2018 г ,ще бъде неучебен за училищата в община Петрич

Заради прогноза, че ще се влоши метеорологичната обстановка в община Петрич, със заповед на кмета Димитър Бръчков се преустановяват учебните занятия за 27.02.2018 г /....

Добави Коментар

CAPTCHA