Понеделник 17, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Важно за шофьорите! Затвориха тунела на Е 79 между Благоевград и Симитли!

Важно за шофьорите! Затвориха тунела на Е 79 между Благоевград и Симитли!

В 9 ч. тази сутрин тунела при с. Железница на Е-79 в отсечката между Симитли и Благоевград е затворен за движение, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Ремонтът се състои в обрушване тавана на тунела, почистват се и светлоотразителните бализи по стените му. С вишка от тавана е съборена нестабилна мазилка, сред нея има парчета с големи размери, които представляват опасност за преминаващите през тунела.

Тунелът е затворен до 17 ч., но движението през него може да бъде възстановено и по-рано. Трафикът и в двете посоки се осъществява по обходния около тунела път-с. Железница-Долно Церово-Благоевград, трафикът по стария път е интензивен. Проблем има за пътуващите от Симитли за Благоевград, които преминават през жк „Струмско”, образуват се задръствания.

Движещите се от Благоевград в посока Симитли ползват Е-79 до разклона за с. Долно Церово. След което поемат по стария път покрай тунела, където двата трафика се засичат.

Проблем там има при разминаването на товарните автомобили. /БГНЕС/

Вижте още

Предстои пикът на първия „звездопад“ за годината

В нощта на 3 януари и ранните часове на 4 януари астрономическите ентусиасти могат да наблюдават пика на първия "звездопад" за годината, пише в. "Дейли експрес".Мете....

Добави Коментар

CAPTCHA