Вторник 18, Септември 2018
Горещи Новини
Начало / Важно за шофьорите! Затвориха тунела на Е 79 между Благоевград и Симитли!

Важно за шофьорите! Затвориха тунела на Е 79 между Благоевград и Симитли!

В 9 ч. тази сутрин тунела при с. Железница на Е-79 в отсечката между Симитли и Благоевград е затворен за движение, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Ремонтът се състои в обрушване тавана на тунела, почистват се и светлоотразителните бализи по стените му. С вишка от тавана е съборена нестабилна мазилка, сред нея има парчета с големи размери, които представляват опасност за преминаващите през тунела.

Тунелът е затворен до 17 ч., но движението през него може да бъде възстановено и по-рано. Трафикът и в двете посоки се осъществява по обходния около тунела път-с. Железница-Долно Церово-Благоевград, трафикът по стария път е интензивен. Проблем има за пътуващите от Симитли за Благоевград, които преминават през жк „Струмско”, образуват се задръствания.

Движещите се от Благоевград в посока Симитли ползват Е-79 до разклона за с. Долно Церово. След което поемат по стария път покрай тунела, където двата трафика се засичат.

Проблем там има при разминаването на товарните автомобили. /БГНЕС/

Вижте още

Общински съветник от Благоевград ранен, след като парче лед се стовари върху колата му

Общинският съветник от Благоевград Румен Калайджиев пострада, след като парче лед се стовари върху колата му и счупи предното стъкло.Инцидентът е станал на 28 ....

Добави Коментар

CAPTCHA