Сряда 17, Януари 2018
Горещи Новини
Начало / България протестира срещу войната по пътищата

България протестира срещу войната по пътищата

София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Мездра протестират срещу войната по пътищата. Тази вечер жителите на тези и други градове в страната ще излязат на национален протест "Да спрем убийствата на пътя".

Очаква се протестът да започне в 17.30. В протестните действия ще се включат и близки и приятели на хора, загинали при катастрофи, съобщава БНТ.

В София шествието ще започне от храм-паметника "Св. Александър Невски". Очаква се протестиращите да продължат към магистрала "Хемус".

Протестиращите в страната ще настояват за изготвянето на План за действие за ограничаване жертвите на пътя, както и за създаването на държавен орган, който да бъде отговорен за управлението на риска от транспортните произшествия.

Вижте още

Община Петрич ще раздаде 180 книжки „Моята първа книга за Васил Левски” по случай 180 годишнината от рождението на Апостола

В деня на годишнината, 18 юли 2017 г., Община Петрич организира редица прояви за почитане живота и делото на Васил Левски.В 09.00 ч ще бъде открита постерна изложба, ко....

Добави Коментар

CAPTCHA