Събота 23, Февруари 2019
Горещи Новини
Начало / Булка с 15 шева след първата й брачна нощ

Булка с 15 шева след първата й брачна нощ

Млада дама с поомачкана булчинска рокля  била приета по спешност с кървене в гинекологичното отделение на МБАЛ-Благоевгра, казаха от болницата.

В началото лекарите помислили, че булката е прокървила заради бурните танци на сватбата и прекомерното вълнение, но се оказало съвсем друго нещо. Младоженците едва изчакали гостите да си тръгнат и правили толкова бурен и страстен се*с в първата брачна нощ, че станала беля и се наложило лекарите да се направят 15 шева на цепнатата катеричка на булката.

Веднага след извършените шев и кройка, дамата  тя била освободена от отделението и се прибрала вкъщи заедно с мъжа си. Дали са продължили любовната игра, историята мълчи.

 Това се превърнало в  най-коментираната тема тези дни в благоевградската болница и за нея знаели  дори санитарките. Медиците си умират от смях и се шегувате, обаче  спазват етиката и пазят в тайна имената на участниците в страстната любовна нощ. И двамата били притеснени и лекарите им дали дума, че няма никога да се разбере кои са те.

За сметка на това  младоженците дълго ще си спомнят ужасното приключени от  първата си брачна нощ, а може би, като се окопитят след време,  ще разказват с усмивка за преживелиците си.


Вижте още

Човешките останки, открити в датски води, са на изчезналата шведска журналистка

Датската полиция потвърди, че тялото на жена, открито в понеделник в морето край о. Амагер, принадлежи на изчезналата на 10 август шведска журналистка Ким Вал....

Добави Коментар

CAPTCHA