Сряда 20, Юни 2018
Горещи Новини
Начало / Благоевград е домакин на фестивала „Дни на детското творчество“

Благоевград е домакин на фестивала „Дни на детското творчество“

Община Благоевград организира „Дни на детското творчество“ за 11 пореден път. В програмата на фестивала тази година участие ще вземат над 600 възпитаници на всички детски градини в областния център на Пиринско. В рамките на два дни – днес и утре (30 май), деца от детските заведения ще покажат своите умения пред родители, учители и гости. Начало на фестивала ще бъде поставено в 16.30 часа днес в зала „Яворов“. Представянето на детските градини е разпределено в два дни, след жребий. В първия ден на фестивала свои мини-спектакли ще покажат децата от детските градини „Мак“, „Здравец“, „Роса“, „Детски свят“, „Усмивка“, „Щастливо детство“ и „Света Богородица“. 
Началото на втория фестивален ден ще бъде поставено с изпълнения на децата от ДГ „Алени макове“. След тях на сцената ще излязат децата от детските градини „Детелини“, ДГ „Ведрица“, „Първи юни“, а финалът ще бъде поставен от малчуганите от ДГ „Вечерница“. 
С фестивала „Дни на детското творчество“ Община Благоевград има за цел да даде сцена за изява на младите таланти и да насърчи тяхното развитие в различни аспекти, както и да покаже отличната работа на преподавателите с децата на Благоевград.

Вижте още

Община Сандански връща имоти на Роженския манастир

Община Сандански ще върне земеделски земи на Роженския манастир „Свето Рождество Богородично”. Въпросните имоти са били на светата обител преди време, по-....

Добави Коментар

CAPTCHA