Сряда 19, Декември 2018
Горещи Новини
Начало / Благоевград е домакин на фестивала „Дни на детското творчество“

Благоевград е домакин на фестивала „Дни на детското творчество“

Община Благоевград организира „Дни на детското творчество“ за 11 пореден път. В програмата на фестивала тази година участие ще вземат над 600 възпитаници на всички детски градини в областния център на Пиринско. В рамките на два дни – днес и утре (30 май), деца от детските заведения ще покажат своите умения пред родители, учители и гости. Начало на фестивала ще бъде поставено в 16.30 часа днес в зала „Яворов“. Представянето на детските градини е разпределено в два дни, след жребий. В първия ден на фестивала свои мини-спектакли ще покажат децата от детските градини „Мак“, „Здравец“, „Роса“, „Детски свят“, „Усмивка“, „Щастливо детство“ и „Света Богородица“. 
Началото на втория фестивален ден ще бъде поставено с изпълнения на децата от ДГ „Алени макове“. След тях на сцената ще излязат децата от детските градини „Детелини“, ДГ „Ведрица“, „Първи юни“, а финалът ще бъде поставен от малчуганите от ДГ „Вечерница“. 
С фестивала „Дни на детското творчество“ Община Благоевград има за цел да даде сцена за изява на младите таланти и да насърчи тяхното развитие в различни аспекти, както и да покаже отличната работа на преподавателите с децата на Благоевград.

Вижте още

Очаква се тежък трафик, спират камионите по най-натоварените пътища

Днес от 14.00 до 20.00 ч. се спират тежкотоварните камиони над 12 тона по най-натоварените пътища, съобщава пресцентърът на Агенция "Пътна инфраструктура". Це....

Добави Коментар

CAPTCHA