Четвъртък 20, Юни 2019
Горещи Новини
Начало / Банско с благородна кауза: Да помогнем на малката Ани да живее

Банско с благородна кауза: Да помогнем на малката Ани да живее

Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот - със смъртта на своите очички!

Малкото детенце е родено с няколко заболявания, но най-тежкото е Атрофия на зрителните нерви и ретините и на двете очички - безпощадно и прогресиращо заболяване, водещо до слепота!

Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания!

Лечението на малкото момиченце се провежда два пъти годишно в Клиника "Микрохирургия глаза имени Фьодорова" в Русия! Следващият курс на лечение e насрочен за м. февруари! Необходимата сума е в размер на 5 000 евро.

За да продължи да вижда света около нея, за да се радва на слънцето, цветята, дъгата и усмивките на хората, които я обичат, Ани има нужда от нашата подкрепа!
Ние безрезервно вярваме, че ще се всеки един човек с добро сърце ще помогне на Ани да се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!

Само с подкрепата на Доброто, Ани ще излезе победител в тази неравна борба!
Бъди съпричастен! 

С подареното зрънце надежда, от всеки един от нас, ще запазим Слънцето за малката Звездичка!
Молим Ви, не оставяйте Ани и нейното семейство сами в битката...
Можете да подкрепяте кампанията по спасяване очичките на Ани чрез дарения на посочените банкови сметки

Дарителска сметка:
Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 – в лева
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 – в евро
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова /Ani Georgieva Mihaylova
Или на:
PayPal account:help_ani@abv.bg

Вижте още

Днес народни представители от ГЕРБ – Благоевградска област Даниела Савеклиева, Aлександър Мацурев, Георги Динев и Стефан Апостолов дадоха пресконференция за истинското финансово състояние на държавата

Министерството на финансите изплати външен дълг за близо 2 милиарда лева - точно 990.375 млн. евро (950 милиона евро главница и 40.375 милиона евро лихви).След това плащане....

Добави Коментар

CAPTCHA