Петък 10, Април 2020
Горещи Новини
Начало / Антон Коларов: Скорост!

Антон Коларов: Скорост!

Шум от двигател
Скорост, адреналин, удовлетворение, красота! Днес ще ви покажа истинското значение на това да бъдеш отдаден на мечтата си от дете!Аз: "Кога се запали всъщност по скоростта, колите..?"
Ники: "Братле, още като бяхме деца ти разказвах за това как някой ден ще си направя собствена кола, така, както винаги съм мечтал!" И ето, че този ден дойде.Дами и господа, сложете коланите, пуснете фаровете, оправете си огледалото и погледнете напред, където ще видите само прах и пушек, защото днешната статия ще ви издуха!
Николай Митов на вашето внимание, car enthusiast (автомобилен ентусиаст), с адски стил, както на обличане, така и относно детайлите. Това момче изпипва детайла, дяволски! Страстта му, както добре виждате са "сгласените" коли. Той е уникален по свой собствен начин с нестандартния си вкус към колите. Винаги е харесвал старите коли, тези които на външен вид, макар и мега яко тунинговани, изглеждат не чак толкова заплашително, но отвориш ли капака, о, Мама Миа! Ще ви трябва ветрилце, за да си направите вятър след като се свестите!В сегашния й вид, колата на Ники не е абсолютно завършена, всъщност има още доста неща да се правят по нея, но аз, "Фифи бързака", настоявах с всички сили да я снимам и кача, за да видите всички вие, че града ни е хипер разнообразен с различни млади хора, действащи по различен, свой собствен начин, вкарвайки новото иновативното и готиното в малкото ни градче!

От вътре колата изглежда по следния начин. Оставил е само две седалки, всичко останало е ламарини. С други думи, олекотил е колата значително и само чака момента в който ще вдигне конете, за да стане адската комбинация за дяволския му вкус!Като човек, Ники е скромен, срамежлив дори, но стане ли въпрос за коли, музика, стил, той е човека! Не казвам, че е най-добрия, но определено се отличава! Западна дрънкулка! Любител е на шмекериите, хаха, оо, да, това му се отдава, определено знае как да се забавлява! Хора, като него можете да откриете само на запад.. Но, това е надеждата ми! Фактът, че тук се пораждат новите неща!

Текст и снимки: Антон Коларов
Всички права са запазени!

Вижте още

Все още няма окончателно споразумение за „развода“ между Лондон и Брюксел

Великобритания и ЕС все още не са стигнали до окончателно споразумение за условията на "развода", каза върховният координатор на Европейския парламент за Брек....

Добави Коментар

CAPTCHA