Неделя 19, Май 2019
Горещи Новини
Начало / Антон Коларов: Скокът от дърворезбата към бизнеса

Антон Коларов: Скокът от дърворезбата към бизнеса

Това е Валентин Илиев. Бизнесмен, човек на изкуството и супер герой!


Валентин Илиев, вероятно най-изумителният човек, който съм срещал тази година! От всички хора, които снимах до тук, той се отличава с нещо изключително противоречиво едно на друго! Това нещо е промяната от човек на изкуството към бизнесмен! "Когато бях на твоите години, баща ми ми казваше, излез малко на вън бе, момче, виж хората, забавлявай се, стига си дялкал това дърво!". Тъй като господин Илиев е прекарвал, както той сам каза, по 24 часа в къщи, дълбаейки, правейки от дърворезбата произведения на изкуството!


"За мен бизнеса е изкуство!". Скокът определено е голям, съдейки по това, че мисленето на бизнесмен и това на творец, художник определено са два съвсем различни свята, но явно г-н Валентин Илиев е свръх човек и въобще не се шегувам, като казвам това! Този човек ме изуми до неузнаваемост, тъй като прави трети скок, този път към рисуването! Да, рисува! Рисува и то как, дами и господа, и то как!


Дърворезбата обаче, оставя своя белег в следващата му страст, рисуването. Сами ще забележите грубите ъгли и детайли в рисунките му. Като човек, нашият герой е много готин, решителен и земен човек, уважаващ другия и добре знаещ какво иска. Срещнахме се благодарение на Кирил и Рамона от Urban Picnic, които ви представих в първата си рубрика, надявам се да сте я прочели! Хаха, шегувам се, правете каквото искате, ваш си е живота! И така, уредихме си среща с г-н Илиев, поговорихме си добре на четири очи и на следващия ден беше време за шоу (имам предвид, че го снимах.. да)! А, да, забравих да спомена, че ателието му, всъщност е собствения му апартамент! Да, дами и господа, превърнал е апартамента си в художествено ателие! Просто уникално!


Много съжалявам само за едно. Не успях да снимам дърворезбите му... Но, няма повод за притеснение! Можете да ги видите в общината и в обредния дом на читалището! А, относно рисунките му, бон апети! Наследете им се!

Текст и снимки: Антон Коларов
Всички права са запазени!

Вижте още

Съвети: Какво да правим, ако закъсаме с колата в снега

Дебелата снежна покривка и лошите метеорологични условия могат да ни направят безпомощни на пътя. Ето какво да направим, ако закъсаме с колата през зимат....

Добави Коментар

CAPTCHA