Неделя 22, Септември 2019
Горещи Новини
Начало / Антон Коларов: Никол Ангелова

Антон Коларов: Никол Ангелова

Това е Никол Ангелова! 
 Никол тренира лека атлетика и нека ви кажа, гледайте как това момиче покорява наред! Само на 12 години, но вече има няколко златни медала, като един от тях е от Европейските, детски игри в гр. Бърно (Чехия)! 
 Още при запознанството ми с нея, тя излъчваше дисциплина и кураж, личеше по погледа й, че тя не е от типа, който се предава! Боец, дами и господа, боец! Само, като видях загрявката на това момиче се изплаших, честно! Особено на тази адска жега.. 
 За съжаление Никол и отбора по лека атлетика, няма къде да тренират и са задължени да пътуват всеки ден до село Първомай и да тренират на стадиона там! Според мен не е готино и проблема трябва да бъде решен! Все пак става дума за бъдещ шампион на България! 
 Никол Ангелова е една страшна лекоатлетистка, доказала се не веднъж и определено е голямо име в този спорт, съдейки по нейните постижения и това, че е навсякъде в интернет и медията! Видяхме се за много кратко, тъй като не исках да прекъсвам тренировката й, но успях да щракна една, две снимки на това, което прави! Впечатление ми направи, че не се срамуваше да застане пред обектива и беше изключително решителна! Не бях виждал друго момиче или момче на нейните години да се държи по този начин! Уникално! 
 Е, дами и господа, нямам повече какво да кажа за това момиче, всичко останало ще видите в бъдеще, следейки успеха й! И ще ви кажа, успехът и със сигурност не е до тук!
Вижте още

Папата припомни за драмата на бежанците

В традиционната си литургия по повод Бъдни вечер папа Франциск сравни драмата на милионите бежанци по света с пътуването на Мария и Йосиф до Витлеем, предаде АП."....

Добави Коментар

CAPTCHA