Сряда 03, Юни 2020
Горещи Новини
Начало / Ани Цолова напуска сутрешния блок, ще води ново предаване

Ани Цолова напуска сутрешния блок, ще води ново предаване

Водещата на сутрешния блок "Здравей България" по Нова телевизия Ани Цолова се разделя с телевизионния си партньор Виктор Николаев и започва да работи по нов собствен проект. Виктор Николаев остава единственият водещ на "Здравей България", се казва в официално съобщение на Нова телевизия. 

Причините за промяната не се съобщават, както и кога Ани Цолова ще бъде отново на екран с новото си предаване. 

"След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на NOVA един различен проект. Това е план, върху който работя вече повече от година. Обявявам го в момента, в който съм готова с екипа и концепцията за неговия успешен старт. Това е мой дълго обмислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на зрителите през всичките тези години. Ще бъдем отново заедно скоро. На Виктор - един от най-добрите ми приятели, и на екипа на "Здравей, България", желая успех", сподели Анна Цолова.

"Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините. Пожелавам успех на бъдещото предаване", допълни Силва Зурлева, член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.

Вижте още

NASA и IKEA мислят за обзавеждането на Марс

Шведският гигант IKEA обяви, че започва сътрудничество с NASA за изработка на мебели за хората, които живеят в гъсто населени градове. Тези изследвания имат по-дале....

Добави Коментар

CAPTCHA